دبیر ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و وزارت آموزش و پرورش گفت: از ۱۱۷ هزار مدرسه توانستیم ۴ هزار و ۵۰۰ مدرسه را تحت پوشش طرح امین قرار دهیم، اما کیفیت کار و اثرگذاری کار بسیار بالا است.
وی ادامه داد: در راهاندازی مدارس وابسته به حوزهها تلاش شده که شرایطی فراهم شود رشته علوم و معارف اسلامی از طرف حوزههای علمیه راهاندازی شود که در جایگاه مدارس پیش حوزوی میشود از این مدارس نام برد. حتی مدارس دیگری مانند دبستان یا پیشدبستانی وابسته به حوزه که مدیریت و برنامههای آن را حوزه علمیه براساس چارچوب و ضوابط و قوانین آموزش و پرورش تنظیم کنند شکل میگیرد.
وی بابیان اینکه آموزش و پرورش باب مدرسه داری را برای حوزهها در چارچوب ضوابط و مقررات بازکرده است، افزود: در اعزام مبلغ و اجرای برنامه تبلیغی از ظرفیت حوزههای خواهران استفادههای بسیار خوبی میشود و بانوان مبلغ برای اعزام به مدارس دخترانه سازماندهی میشوند، امروز شاهد این هستیم که فعالیتهای حوزوی در مدارس دخترانه و پسرانه با تفکیک جنسیتی توسط مبلغین شکلگرفته و در اعزام مبلغین، اعزامهای مناسبتی داریم.
وی ادامه داد: اعزام امام جماعت برای مدارس و اعزام مبلغین ثابت در هر مدرسه تحت عنوان طرح امین را در دستور کارداریم. علیرغم اینکه تعداد مدارسی که تحت پوشش قرار میدهیم، فراگیر نیست و ما امروز از ۱۱۷هزار مدرسه توانستیم ۴۵۰۰مدرسه را تحت پوشش قرار دهیم، اما کیفیت کار و اثرگذاری کار بسیار بالا است.
وی گفت: امروز با توجه به وضعیت کرونا که دانش آموزان کمتر در مدارس حضور دارند و آموزشها به شکل مجازی است، آموزش اولویت پیداکرده که دانش آموزان از درس عقب نیفتند و به همین دلیل ضرورت کار تربیتی و حضور روحانیون بسیار بیشتر شده است، که البته حضور روحانیون نیز از طریق فضای مجازی ساماندهی میشود.