پخش زنده
امروز: -
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه کشور: دو سوم مدارس اَمین دخترانه و بقیه پسرانه است
حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن نبوی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درحاشیه همایش ۱۰۰۰ نفره روحانیون، مدیران و معاونان پرورشی مدارس امین افزود: در تلاشیم تا نسبت مدارس دخترانه و پسرانه «امین» را تعدیل کنیم.
وی گفت: ۲ هزار و ۶۵۰ مدرسه امین در کشور فعال است که در آنها مُبلغان حضور دارند.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه کشور افزود: طرح امین به منظور اجرای طرح تربیتی با استفاده از روشهای مختلف به منظور تحقق هدایت دانش آموزان و حفظ اعتقادات دینی آنان است.
حجت الاسلام نبوی گفت: با توجه به هجمههای فراوان در فضای مجازی و ایجاد شبههها و سؤالات متعدد در ذهن دانش آموزان، پاسخگویی به آنها ضروری به نظر میرسد که در مدارس امین به آنها توجه شده است.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه کشور با اشاره به اینکه تمام مدارس امین زیرنظر وزارت آموزش و پرورش فعالیت میکنند، افزود: دو نوع مدرسه امین در کشور داریم.
وی گفت: در نوع نخست حوزه علمیه زیر نظر آموزش و پرورش، مدیران و معلمان مدرسه را تعیین میکند.
حجت الاسلام والمسلمین نبوی افزود: نوع دوم مدارس امین، مدرسههایی هستند که متقاضی حضور مبلغ و روحانی هستند که در این مدارس تنها بخش تربیتی زیر نظر طرح «امین» است و دیگر فعالیتهای مدرسه از این طرح خارج است.
وی گفت: توجه به اخلاق، آداب اجتماعی و احترام به والدین و معلم ازجمله ویژگیهای این طرح است.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه کشور افزود: مدارس متعددی متقاضی اجرای «طرح امین» هستند، اما برای اعزام مبلغ با محدودیتهایی مواجه هستیم.
وی گفت: کمبود مُبلغ جوان و مناسب فعالیت در مدرسه، یکی از محدودیت هاست.
حجت الاسلام والمسلمین نبوی افزود: کمبود بودجه به گونهای است که در برخی سالها میانگین پرداختی به هر مُبلغ در طرح امین، ماهانه ۶۵۰ هزار تومان است.
وی با بیان اینکه این مَبلغ در برخی شهرها حتی هزینه رفت و آمد مُبلغ را نیز تأمین نمیکند، گفت: برخی از مُبلغان در مدارس امین به صورت جهادی و داوطلبانه فعالیت میکنند و هیچ مَبلغی در ازای فعالیت شان دریافت نمیکنند.