بیش از ۶۵۰ کیلوگرم زعفران از ۱۱۰ هکتار مزارع شهرستان کاشان برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر جهاد کشاورزی کاشان گفت: متوسط برداشت زعفران از هر هکتار ۶ کیلوگرم است.
حسین مظلومی افزود: با راه اندازی واحدهای بسته بندی این محصول گران بها و ارزشمند، کشت زعفران میتواند به تجارتی پرسود برای فعالان عرصه کشاورزی و بسته بندی شهرستان کاشان تبدیل شود.
وی گفت: زعفران تولید شده در شهرستان کاشان در بازار شهرهای دیگر همچنین بازار شهرستانهای اصفهان، قم و تهران فروش دارد.
زعفران گیاهی دارویی و آرامبخش و نشاط آور است و بسیاری از پزشکان مصرف آن را برای جلوگیری از اسپاسم و بروز بیماریهای قلبی و کاهش فشار خون برای بیماران تجویز میکنند.