برداشت زعفران از ۵۰ هکتار مزارع شهرستان گلپایگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان گفت: متوسط برداشت زعفران در شهرستان گلپایگان به طور میانگین ۱۲ کیلوگرم درهکتار است و پیش بینی میشود امسال ۵۰۰ کیلوگرم زعفران در این شهرستان برداشت شود.
حیدرعلی گل محمدی با بیان اینکه برداشت محصول زعفران از ابتدای آبان آغاز و تا پایان آبان ادامه دارد؛ افزود: امسال سرمای پیش از موعد پاییز موجب کاهش ۲۰ درصدی تولید محصول زعفران در شهرستان گلپایگان شد.