راحتترین بادمجان کبابی
راحتترین روش تهیه بادمجان کبابی را بخوانید.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، بسیاری از غذاها نیاز به بادمجان کبابی دارند و طعم دودی بادمجان است که به آن غذا مزه میدهد و خوشمزه میکند اما بهخاطر اینکه خیلی وقتها بلد نیستیم یا حوصله کبابی کردن بادمجانها را نداریم، بیخیال آن میشویم و آن را سرخ میکنیم.
جهت حل این مشکل، راحتترین راه کبابی کردن بادمجان را بخوانید. علاوه بر این، یک روز وقت بگذارید و تعداد بیشتری بادمجان را کبابی کنید تا در طول هفته مجبور نباشید وقت زیادی برای این کار بگذارید.
۱. اولین روش و سنتیترین روش کباب کردن بادمجان روی ذغال است؛ منقل را آماده کنید و ذغالها را آتش بزنید تا گداخته شوند سپس سطح زغالها را صاف کنید تا فضا برای گذاشتن بادمجانها فراهم شود.
۲. بادمجانها را با روغن مایع چرب کنید و به سیخ بکشید و روی منقل قرار دهید.
۳. سپس بادمجانها را روی ذغال نگه دارید تا یک سمت گداخته شود و پوست بادمجان جمع شود و ترک بخورد.
۴. سیخ را بچرخانید تا همه قسمتها کباب شده و برشته شوند.
۵. بعد از کباب شدن بادمجانها سیخها را از روی منقل بردارید و داخل ظرفی بگذارید تا بادمجانها سرد شوند، سپس آنها را از سیخ جدا کنید و پوست بکنید.
۶. میتوانید بادمجانها را به سیخ نکشید و مستقیم روی ذغال بگذارید اما در هنگام برگرداندن و کباب کردن همه قسمتها دقت کنید که دست شما نسوزد.
۷. جهت کبابی کردن بادمجان در فر، بادمجانها را با روغن چرب کنید و روی صفحه فر بچینید و فر را با حرارت بالا روشن کنید.
۸. در انتهای کباب شدن بادمجانها، گریل را نیز روشن کنید تا به کبابی شدن، کمک بیشتری کند.
۹. سادهترین روش تهیه بادمجان کبابی، استفاده از گاز است؛ بادمجانها را چرب کنید و روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا کباب شوند.
۱۰. در این روش حتما هود را روشن کنید. میتوانید از توری مخصوص زیر قابلمه استقاده کنید در این صورت، زمان طولانیتر خواهد شد اما کثیفی گاز کمتر میشود.
۱۱. بادمجانهای کبابی را نباید داغ پوست کند. باید در دمای محیط، خنک شوند تا پوست رویه که نازک و برشته شده است، به راحتی جدا شود.
۱۲. بادمجانها را میتوانید ساطوری کنید و در کیسه نایلونی بدون نفوذ هوا در فریزر نگهداری کنید.