برداشت زعفران از 230 هکتارمزارع چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر باغبانی استان گفت: میانگین برداشت زعفران در چهارمحال و بختیاری درهر هکتار ۴ کیلوگرم است و برداشت زعفران تا 20 آبان ماه ادامه دارد.
ابراهیم شیرانی در سال زراعی جاری تعدادی از زعفران کارن از هر هکتار مزارع خود حدود 10 تن در هر هکتار رعفران برداشت کردند.
به گفته وی، نداشتن برند برای تولید این محصول نوپا و صنایع تبدیلی از مهمترین مشکلات زعفران کاران در شهرستان کیار است.
مدیر باغبانی استان افزود: صرفه جویی در منابع آبی ، اقتصادی شدن اراضی کم ابی و ایجاد اشتغالزایی از مهمترین مزیت های کشت زعفران در چهارمحال و بختیاری است.
ابراهیم شیرانی گفت: با توجه به اقلیم هوایی و توپوگرافی استان، زعفران تولید شده در چهارمحال و بختیاری از کیفیت، عطر و قدرت رنگ دهی بالایی برخوردار است.