تکاپوی کشاورزان بارده ای برای برداشت زعفران
کشاورزان بارده ای ثمره یک ساله مزارع "زعفران" خود را برداشت می کنند.
میانگین برداشت زعفران در چهارمحال و بختیاری درهر هکتار ۴ کیلوگرم است و برداشت زعفران تا ۲۰ آبان ماه ادامه دارد.
صرفه جویی در منابع آبی، اقتصادی شدن اراضی کم ابی و ایجاد اشتغالزایی از مهمترین مزیتهای کشت زعفران در چهارمحال و بختیاری است.
با توجه به اقلیم هوایی و توپوگرافی استان، زعفران تولید شده در چهارمحال و بختیاری از کیفیت، عطر و قدرت رنگ دهی بالایی برخوردار است.