بزودی
بهره برداری از اَبَر پروژه آب شیرینکن بندرعباس با حضور رییس جمهور
در اَبَر پروژه آب شیرینکن یک میلیون مترمکعبی بندرعباس ۸ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری ریالی و ۵۰۰ میلیون یورو سرمایه گذاری ارزی شده است.
به گزارش
خبر گزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، استاندار هرمزگان در بازدید از روند آماده سازی مرحله نخست این طرح گفت: پروژه آبشیرین کن یک میلیون مترمکعبی بندرعباس یکی از اّبّرپروژههای کشور در بخش شیرینسازی آب است که با حضور رییس جمهور به بهره برداری میرسد.
فریدون همتی افزود: مرحله اول آبشیرین کن با عنوان طرح ملی ساقی کوثر با هدف تأمین بخشی از نیاز آبی حوزه صنعت، کشاورزی و آب آشامیدنی مردم استانهای هرمزگان، کرمان و یزد، با ظرفیت انتقال روزانه ۲۰۰ هزار متر مکعب بهزودی وارد مدار تولید میشود.
وی گفت: امروز بهصورت آزمایشی بخشی از این آب تولید شده به ظرفیت روزانه ۴۰ هزار مترمکعب برای تامین آب مورد نیاز شهرخمیر و روستاهای اطراف وارد مدار شد
همتی افزود: فناوری شیرین سازی آب تا پیش از این در خارج از کشور بود و به علت تحریمها و به همت مهندسان، نیروی انسانی جهادگر داخلی بیش از ۷۰ درصد دانش و تکنولوژی بکار رفته در این پروژه بومی است.
بیشتر بخوانید: افتتاح هشت طرح بزرگ صنعت آب و برق در هرمزگانوی با اشاره به بهره برداری ازمرحله دوم آب شیرین کن یک میلیون مترمکعبی بندرعباس تا پایان سال ۱۴۰۰، افزود: با سرمایه گذاری معادن بزرگ کشور استانهای کرمان و یزد در آب شیرین کن بندرعباس ظرفیت بزرگی برای تامین اب شهر بندرعباس و روستاهای اطراف آن و شهر خمیر بوجود امد
همتی گفت: لازم برای تامین آب بخش کشاورزی و صنایع شهرستان حاجی آباد و دیگر روستاهایی در مسیر خط انتقال آب به استانهای کرمان و یزد برنامه ریزی شده است..
فریدون همتی با اشاره به تامین نیاز آبی کشور را از دریای عمان، خلیج فارس و خزر برای رونق صنعت کشاورزی و توسعه منابع آب گفت: این طرح مصداق بارز تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید بهعنوان یکی از مهمترین دغدغههای رهبری معظم انقلاب است.
وی افزود: استانداردهای زیست محیطی برای اجرای این پروژه بهطور کامل و با مطالعه علمی کامل رصد و پایش میشود.
همتی با اشاره به اعلام آمادگی متقاضیان برای تحویل پساب آب شیرین کن، افزود: مقدماتی برای تحویل پساب آب شیرین کنهای شماره یک و 2 بندرعباس برای صنعتی سازی به متقاضیان برنامه ریزی شده است.
وی در بازدید از خط انتقال یکهزار و ۴۰۰ میلیمتری انتقال آب از آبشیرینکن ۱۰۰ هزار مترمکعبی به مخازن داماهی بندرعباس گفت: انتقال خط آب شیرین کن به داماهی بهعنوان شاهرگ حیاتی آب بندرعباس ۳۳ کیلومتر طول دارد و با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی، با هدف انتقال بهینه آب به مخازن شرق بندرعباس و اختلاط منابع تولید در حال اجراست.