رییس جهاد کشاورزی مهریز: سالانه بیش از 300 تن گوشت بوقلمون در مهریز تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما یزد، جعفری گفت: در شهرستان مهریز در حال حاضر دو واحد پرورش صنعتی بوقلمون و پنج واحد سنتی در حال فعالیت است.
رییس جهاد کشاورزی مهریز گفت : تولید سالیانه گوشت بوقلمون در مهریز طی دو مرحله پرورش بیش از سیصد تن است و در سال میتوان دو تا دو و نیم دوره اقدام به جوجهریزی کرد.
جعفری با اشاره به اینکه گوشت بوقلمون خواص زیادی دارد، افزود:این نوع گوشت میتواند در سبد غذایی مردم جایگاه خوبی پیدا کند و سوداوری بالا، امکان بهره گیری از سالن پرورش دیگر ماکیان، کاهش فشارکاری و تنش روانی برای در امان ماندن از نواسانات بازار از دیگر مزیتهای پرورش بوقلمون است.
وی گفت : گوشت تولیدی علاوه بر مصرف استان یزد در استانهای همجوار هم توزیع میشود.