در حاشیه اجلاس وزرای محیط زیست اتحادیه اروپا مطرح شد: غلبه بر بحران آب و هوا، نیازمند اقدامات زودهنگام و نتیجه بخش است.
خانم لئونوره گِوِسلر، وزیر محیط زیست اتریش امروز گفت: ما در یک بحران سلامت قرار داریم که هر روزش، بحران است و میدانیم که این بحران چه تاثیراتی بر زندگی روزانه و بر همه ابعاد زندگی عادی مان دارد.
او افزود: در حین بحران کرونا باید بدانیم که بحران آب و هوا متوقف نشده است و ما هر روز، آثار بحران آب و هوا را نیز احساس میکنیم. ما هر ماه از خشکی فوق العاده جنگلهای سراسر جهان که منجر به ایجاد حریق میشود، شکایت داریم.
وی ادامه داد: درست است که با کار گسترده و عمیق این امید را داریم که اطلاعات مان را درباره بحران کرونا بیشتر کنیم، اما باید بدانیم که اوضاع در مورد بحران آب و هوا به گونهای دیگر است و غلبه بر این بحران، نیازمند دستیابی به اطلاعات نیست بلکه نیازمند اقدامات زودهنگام و نتیجه بخش است.
وی افزود: لازم است از ریاست (دوره ای) آلمان بر اتحادیه اروپا در این باره تشکر کنم که برغم شرایط فوق العادهای که ما در آن به سر میبریم، اما وزرای محیط زیست کشورهای عضو اتحادیه اروپا را شخصا دور هم جمع کرد تا بحثها در مورد تدوین قوانین آب و هوایی اتحادیه اروپا را ادامه دهند. زیرا ما میدانیم که الان وقت اقدام نیست و خیلی دیر شده است، اما تلاش میکنیم که اینک، سریع اقدام کنیم.
وزیر محیط زیست اتریش تصریح کرد: بدیهی است که از پیشنهاد کمیسیون اروپا مبنی بر کاهش دست کم ۵۵ درصدی دی اکسید کربن تا سال ۲۰۳۰ میلادی به عنوان یک هدف حمایت میکنیم و در متن تنظیم قانون آب و هوای اتحادیه اروپا نیز این هدف گذاری را میگنجانیم که قرار است امروز در موردش به شدت بحث کنیم.
وی گفت:، اما موضوع مهم دیگری که امروز قرار است در موردش صحبت کنیم مساله بحران «تنوع زیستی» است که باید در مورد راهبرد کمیسیون اروپا در این خصوص با هم بحث کنیم. چون وضع ما به لحاظ تنوع و گوناگونی زیست، متاثر کننده است و باید علیه این بحران جهانی وارد شویم. مساله «تنوع زیستی» به امنیت حیات ما بر روی کره زمین میپردازد و بنابراین لازم است در این خصوص، به سرعت اقدام کنیم و من به کسب نتایج خوب، امیدوارم.