مدیر کل مستمری سازمان تامین اجتماعی: پرداخت حقوق و مستمری به مستمری بگیران این سازمان با دو شاخص عمده "مبلغ و مدت بیمه پردازی" محاسبه میشود.
وی افزود: این کار از یکم مرداد عملیاتی شد و تا به این لحظه دو ماه است که مستمری بگیران با نرخ جدید مستمری خود را دریافت میکنند.
خانم حیدری افزود: نحوه متناسب سازی به طور شفاف ذکر شده است و صندوقها باید بر اساس قوانین خود متناسب سازی را انجام دهند. در تامین اجتماعی هم بر اساس دو شاخص عمده "مبلغ و مدت بیمه پردازی"، میزان مشارکت و آورده بیمه شدگان بر اساس فرمولهای استاندار این مبلغ تعیین و تقدیم مستمری بگیران شد.
حیدری با اشاره به شاخصهای مهم کمک معیشت و مسکن مستمری بگیران که کمتر به آن توجه شده گفت: این افزایش در سال جاری در دو مرحله انجام شد. مرحله اول در راستای افزایش روتین سالانه بود و افزایش دوم در حدود ۱۲۰ درصد معادل با ۹۰ تا ۱۹۰ هزار تومان در مردادماه برای کلیه سطوح مستمری بگیران واریز شد.
وی درباره تامین منابع این مبالغ اظهار داشت: در قانون بودجه امسال، بندی وجود داشت مبنی بر اینکه ۳۰ درصد از مطالبات معوق سازمان تامین اجتماعی توسط دولت رد دیون شده که ۳۰ درصد آن در جهت اجرای متناسب سازی هزینه میشود، اما متناوب بودن پرداختی مستمری صندوقهای بیمهای بر اساس آورده مشترک و بیمه شده است و طبیعی است که هر کس آورده مبلغ بیشتر در زمان بیشتری داشته باشد، دریافتی بیشتری هم خواهد داشت.
خانم حیدری درباره تفاوت مبالغ دریافتی مستمری بگیران تامین اجتماعی و صندوقهای لشکری و کشوری گفت: در صندوقهای لشکری و کشوری عموم مشترکان کسانی هستند که مستخدم دولت هستند و میانگین مشارکت آنها در صندوق مورد نظر با بیمه اجتماعی قابل مقایسه نیست. در این صندوقها فقط حدود ۲ درصد زیر ۳۰ سال سابقه دارند.
وی افزود: سازمان تامین اجتماعی ۴۲ میلیون نفر تحت پوشش و ۳ و نیم میلیون نفر مستمری بگیر دارد. در صندوق تامین اجتماعی کسانی هستند که با شرایط خاص و ده سال سابقه حقوق بازنشستگی میگیرند. اما کسانیکه با دستمزد بالا ۳۰ یا ۳۵ سال حق بیمه پرداخت کرده و آورده بیشتری داشته اند؛ طبیعتا حقوق بیشتری هم در متناسب سازی دریافت میکند.
خانم حیدری افزود: بر اساس محاسبات انجام شده در تامین اجتماعی، پایینترین افزایش مستمری ۱۵۰ هزار تومان به غیر از افزایشهای سالیانه است و سقف پرداختی هم متناسب با آورده پرداخت میشود.
مدیرکل مستمری سازمان تامین اجتماعی درباره مددجویان بهزیستی و بازنشستگان مشاغل سخت و زیان آور گفت: مددجویان بهزیستی تحت نظر صندوق تعاون هستند و حمایت خود را از سازمان بهزیستی دریافت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در مورد کسانیکه مشاغل سخت و زیان آور داشته اند، با ۳۰ سال سابقه یا بیشتر بازنشسته شده اند، تا پایان اسفند ۹۸ حداقلی بگیر بودند و حدود ۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان دریافت میکردند این مبلغ را به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رساندیم و این شامل حال اکثریت بازنشستگان میشود.
وی در مورد کسانی که بر اساس قانون شامل سختی کارشده و بالای ۳۰ سال سابقه داشته اند، حداقل بگیر بوده، اما مشمول افزایش مستمری نشده اند هم گفت: این عده میتوانند به شعبه مربوطه مراجعه و از طریق سامانه ۱۴۲۰ مشکلات خود را پیگیری کنند.
حیدری درباره ارائه خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی پس از بازنشستگی اظهار داشت: پرداخت مستمری بگیران بر اساس قانون مصوب تیرماه ۱۳۵۴ و اصلاحیههای پس از آن صورت میگیرد و به دیون دولت ربطی ندارد.
چون برای ارائه خدمات ما فرمولهای استانداردی داریم که پرداختیها بر اسا س آن انجام میشود. ما در تامین منابع مشکلی نداریم. وظیفه تامین اجتماعی ارائه خدمات مقرر به مشترکان است که تا کنون مشکلی نبوده و متوقف نشده است.
درحالی که درپیشگاه خدا همه انسانیم وفرقی بین افراد جز درتقوا نیست
بابا انسان انسانه اقلا ازدید دولتها باید عدالتی وجود داشته باشه
لشکری _کشوری_وبدبخت وبیچاره تامین اجتماعی
افزایش نمیدین خوب ندین قیمتهای را بیارین پایین تا توان خرید داشته باشیم یک ملیون اضافه میکنید سه ملیون میره روی کالا این یعنی چی آخه مدیریت نیست ما چرا باید بسوزیم
به داد برسین یا ما به دادتون میرسیم شک نکن
ازشما انتظار زیاد است .ما شرمنده زن وبچه هستیم .
تاامین اجتماعی حقیر بدبخت شده وکارش به کجا کشید تا امین اجتماعی مسولی مثل خدا بیامرز نوربخش میخواد عزیزای دلم تاامین اجتماعی مسول مرد کارامد میخواهد ووووووووو
واقعن ما چقدر بخاطر کم کاری و نادانیهای شما با زن و بچه و خانواده دعوا کنییم خدا یا پناه میبریم به تو از دست مسولین بی اراده وکم کار
با بقیه چیه با دو میلیون حقوق ما چیکار کنیم مگر شما انصاف ندارید خودتون را جای ما بگذارید