۲۴ معین اقتصادی به صورت داوطلبانه مسئولیت توسعه مناطق مختلف استان کرمان را برعهده گرفته اند.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان؛در نشست امروز ستاد اقتصاد مقاومتی و جهش تولید استان بر گزاری نشست مشترک با مدیران بنگاههای اقتصادی استان و پیگیری تعهدات این شرکت ها در زمینه اقتصاد مقاومتی و همچنین تسریع در افتتاح طرحهای اقتصاد مقاومتی آماده شده تصویب شد.
استاندار کرمان در این نشست با قدر دانی از مشارکت بنگاههای اقتصادی بزرگ در تحقق طرحهای اقتصاد مقاومتی گفت :این بنگاهها در ایفای وظایف و مسئولیتهای اجتماعی خود بویژه در مقابله با بیماری کرونا نیز موثر عمل کردند .
محمد جوادفدایی تدوین آیین نامه مسئولیتهای اجتماعی بنگاههای اقتصادی را پیشنهاد داد و ابراز امیدواری کرد با حضور وزیر جدید صمت این آیین نامه تدوین شود .
رئیس مجمع نمایندگان استان هم در این نشست از تلاشهای شورای تامین استان و همچنین رسانه ها در راستای تامین امنیت سرمایه گذاری و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی قدر دانی کرد .
حسن پور با اشاره به تلاشهای سپاه و ارتش در محرومیت زدایی جنوب استان و امداد رسانی در سیل این مناطق افزود تلاشهای مطلوبی در راستای توسعه استان در حال انجام است .
رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم در این نشست از پیوستن سه بنگاه بزرگ اقتصادی جدید استان به معین های اقتصادی خبر داد و افزود تا کنون ۹۶ طرح ازطریق معین های اقتصادی به دبیرخانه ستاد فرماندهی اعلام شده است .
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران هم دراین نشست گفت:شرکت مس درزمینه تحقق اقتصاد مقاومتی دراستان اقدامات متعددی انجام داده و سرمایه گذاری های مختلفی کرده و برای حمایت از طرحهای زراعی در رفسنجان 4 میلیارد تومان به دانشگاه ولی عصر این شهر اعطا کرده است .
سعد محمدی از پرداخت 50 میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به بخش خصوصی برای کار افرینی و ایجاد اشتغال در استان خبر داد و خاطر نشان کرد :امسال نیز پرداخت تسهیلات به 300 طرح اشتغال زایی در استان در دستور کار است .
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: در راستای حمایت از صنایع فیروزه شهربابک و نیز اموزش افراد کم بضاعت مالی نیز سرمایه گذاریهایی مختلفی بوسیله شرکت مس انجام شده است.
سعدمحمدی گفت:درراستای تحقق اقتصاد مقاومتی 70 زمین چمن مصنوعی در روستاهای و 3 ورزشگاه در شهرهای کرمان رفسنجان وشهربابک احداث شده است.