یکی از مهمترین سوالات کاربران “بعد از خرید لپ تاپ” و یا کامیپیوتر شخصی نصب نرم افزارهای کاربردی و مهم میباشد
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ کامپیوترها یکی از اصلی ترین و مهم ترین ابزارهای بروز و مدرن در سطح ج می باشند که امروزه استفاده از آن برای عموم مردم و کارمندان اتفاقی همه گیر شده است و اکثر کارها توسط کامپیوترها و یا جایگزینان آنها یعنی اسمارت فون ها انجام می شود. بنابراین این ابزار شناخته شده، در دنیای امروزه به بیشترین میزان ممکن در حال استفاده است و همچنین به خودی خود در پیشرفت تکنولوژی بسیار موثر بوده است چرا که اکثر طراحی ها توسط این ابزار استفاده می شود.
اما رایانه ها به دو دسته کامپیوترهای خانگی و لپ تاپ ها تقسیم می شوند و نسبت به مصرف و علاقه خود می توانید نوع رایانه را انتخاب و خریداری نمایید. اما بعد از خرید کامپیوتر یا لپ تاپ برای داشتن بهترین استفاده می بایست مراحلی را طی کنید تا از هنگ و کندی آن در حین کار خودداری نمایید. به همین دلیل تیم تکنولوژی نمناک در ادامه این مطلب قصد دارد شما را با مراحلی که بعد از خرید کامپیوتر یا لپ تاپ انجام دهید را معرفی سازد تا بتوانید در حین استفاده از آن احساس رضایت و خوشایندی داشته باشید.همراه ما باشید.
بعد از خرید لپ تاپ از مجتمع های فروش، بصورت پیش فرض آنها می بایست اقدامات اولیه ویندوز شما را انجام داده و به بعد از تکمیل این فرآیند به شما تحویل دهند. اما برخی از فروشندگان برای رضایت مشتریان خود درایورهای مورد نیاز سیستم خریداری شده را نیز نصب می کنند و سپس به شما نحویل می دهند. با این وجود شما موظف به پرسیدن این سوال هستید که آیا تمام درایورهای مورد نیاز اعم از درایور گرافیک، وایرلس، موس، کیبورد، صدا و... نصب شده اند یا خیر؟!
اگر پاسخ سوال شما منفی بود، می بایست یک نسخه از درایورهای سیستم عاملتان را تهیه کنید و برای استفاده از کامپیوتر آنها را به ترتیب نصب کنید که نصب آنها بسیار ساده و آسان می باشد و تنها می بایست چندین کلیک NEXT و INSTALL را بفشارید.
دومین اقدامی که می بایست بعد از خرید کامپیوتر یا لپ تاپ انجام دهید، به روز رسانی نسخه ویندوز نصب شده است تا باگ های موجود و تغییرات ایجاد شده اخیر در ویندوز را از همان ابتدای استفاده از ویندوز نصب کرده باشید. برای انجام این امر کافیست ابتدا دو کلید " Win + S " را بفشارید تا منو جستجو برای شما باز گردد.
بعد از باز شدن منو جستجو اینک می بایست عبارت " Windows Update " را در کادر موجود تایپ کنید تا از آپدیت بودن و یا آپدیت نبودن ویندوز خود مطلع شوید و در صورت آپدیت نبودن اجازه دهید تا سیستم عامل شما آپدیت گردد.
اگر شما مدت هاست که از کامپیوتر استفاده می کنید، این تجربه را بدست آورده اید که بعد اکثرا بعد از ویروسی و کند شدن سیستم عامل ویندوز خود شروع به نصب انتی ویروس هایی می کنیم تا با استفاده از آنها ویروس ها را از بین ببریم و دیگر زمان زیادی را برای نصب ویندوز و برنامه های جانبی آن نگذرانیم.
از این رو توصیه می شود بعد از خرید سیستم عامل مورد نیاز خود، در سومین قدم آنتی ویروس قدرتمندی همانند ESET NOD32 و... را دلخواه نصب کرده و آنها را آکتیو کنید تا ویروسی شدن سیستم عامل خود خوداری نمایید.
آخرین اقدامی که شما می بایست آنرا انجام دهید، نصب نرم افزارهای مورد نیاز سیستم عامل شما می باشد. اما بطور کلی منظور از نرم افزارهای ضروری، نرم افزارهای پایه و اصلی می باشد که بعد از این مرحله شما می بایست نرم افزار های مورد نیاز خود را نصب کنید.
اما نرم افزارهای ضروری و پایه عبارتند از مایکروسافت آفیس، مرورگر ایمن، پی دی اف خوان، پلیر موزیک و ویدیو، وارد کردن جیمیل، فوتوشاپ و... که برای هر کاربر کامپیوتر یا لپتاپ بسیار ضروری هستند و در صورت عدم وجود هر یک از این موارد شاید کاری که قصد انجام آنرا دارید را نتوانید انجام دهید.