جای خالی صنایع تبدیلی باعث می شود انجیر با کیفیت مهریز بیشتر هدر برود.
باقری پناه کارشناس مسئول زراعت و باغبانی جهاد کشاورزی مهریز: سطح زیر کشت آن در باغات انجیل این شهرستان حدود ۳۲ است و متوسط عملکرد حدود ۷ تن است.
با این وجود نبود صنعت فراوری در این شهرستان موجب کاهش درآمد تولید کنندگان این محصول شده است.
کشاورزان در این باره میگویند: خرابی این محصول خیلی زیاد است، چون هیچ کارگاهی برای فراوری انجیر نیست و این تولید انجیر برای کشاورز تنها ضرر به همراه دارد.
کشاورزی دیگر در این باره میگوید: کشاورزان این محصول یک سال زحمت میکشند، اما چیزی عایدشان نمیشود.
این موضوعی است که کارشناسان کشاورزی هم درباره آن توافق دارند.
مدیر جهاد کشاورزی این درباره این محصول میگوید: هر فردی برای احداث این واحدها متقاضی باشد جهادکشاورزی برای ارائه تسهیلات همراهی لازم را خواهد داشت.
کارگاهها و صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی نقش حمایت کننده دارد با ایجاد کارگاههای فن آوری و صنایع تبدیلی میتوان انجیر مهریز را به یک نام تجاری تبدیل کرد.