معاون شهردار تهران درباره گودهای رها شده در پایتخت گفت: به مالکان گودها اعلام میکنم هرچه سریعتر آن را پر کنند، درغیر اینصورت باید هزینه مضاعفی پرداخت کنند.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران ادامه داد: در گام نخست تلاش کردیم بدون ضابطه پروانه ندهیم و کاربریها براساس طرح تفصیلی باشد، اما همچنان ادعایی نداریم که به طور کامل جلوی شهر فروشی را گرفته ایم.
گلپایگانی گفت: زمانی این موضوع محقق میشود که در ازای آن امتیازی که به هر پارسل (قطعه) میدهیم به همان اندازه هم شهر از آن امتیاز بهره ببرد و باید به عنوان یک ابزار قدرتمند از آن استفاده شود.
معاون شهرسازی معماری شهرداری تهران افزود: اتفاقات مبارکی میان آتش نشانی و معاونت شهرسازی رخ داده است که آخرین آن الزام قطعات زیر ۲۰۰ متر برای استفاده از تجهیزات آتش نشانی و ایمنی بوده است.
وی درباره گودهای رها شده و پرخطر در سطح شهر تهران گفت: این موضوع برای شهروندان مشکلات و نگرانیهایی به همراه داشته است که ما لایحهای در این خصوص تنظیم کردیم.
گلپایگانی افزود: مالک موظف است که گود برداری را به موقع تعیین تکلیف کند و اگر این اتفاق نیفتد از طریق ضمانت نامه ارائه شده حتما اقدام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که ساخت و سازشان را رها کرده اند در جریان باشند که شهرداری این وضعیت را تحمل نمیکند و حتما با این افراد مکاتبه خواهد شد و تا پایان سال این وضعیت به یک سرانجام ایمن خواهد رسید.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران گفت: به مالکان میگوییم هر چه سریعتر خودشان گودهای ایجاد شده را پر کنند در غیر اینصورت ما خودمان این کار را خواهیم کرد و هزینه مضاعفی باید بپردازند.
وی به جایگاه پایتخت اشاره کرد و افزود: پایتخت یک سری الزاماتی دارد و مدیریت شهری در پایتخت تفاوتهای عمدهای با سایر مدیریت شهری در کل کشور دارد.
گلپایگانی تصریح کرد: نمیشود به پایتختی که متشکل از چندین شهر مثل ری و شمیرانات است مثل سایر پایتختها با آن برخورد شود و موضوعات سطحی دیده شود.