۴۶۱ هنرمند در کهگیلویه وبویراحمد که دارای پروانه تولید انفرادی هستند برای دریافت تسهیلات اشتغال به بانک معرفی شدند.
پریسا راد با بیان اینکه هر یک از این هنرمندان ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی دریافت می کنند افزود: تاکنون ۱۶هزار نفراز هنرمندان صنایع دستی استان شناسنامه دار شده اند.
وی با تاکید براینکه آموزش هنرمندان از اولویت های این اداره برای افزایش کیفیت محصولات تولیدی است ادامه داد: از سال گذشته تاکنون هزار و۵۰۰ هنرمند در دوره های آموزشی شرکت کرده اند.
خانم راد گفت: این دوره های آموزشی در ۱۴رشته صنایع دستی برگزار شده است.
معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: هنرجویان صنایع دستی در رشته های حصیر بافی، استاندارد سازی، آشنایی با برند و برند سازی، آشنایی با نشان ملی و مهر اصالت، آشنایی با درجه بندی، آشنایی با بازاریابی، صادرات و واردات صنایع دستی در گمرک، آشنایی با نشان جغرافیایی، گلیم بافی، سبد بافی و چند رشته دیگر آموزش های لازم را فرا گرفتند.
خانم راد از پیش بینی برگزاری دوره های آموزشی برای هزار و۲۰۰ هنرمند در سال جاری خبر داد و اضافه کرد: با توجه به انتشار ویروس کرونا این دوره ها هم اکنون به صورت آنلاین یا نیمه حضوری در حال برگزاری است.
راد استاندارد سازی و ثبت ملی رشته صنایع دستی گلیم مشته بهمئی را ازدیگر برنامه های امسال عنوان کرد و گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون چهار رشته صنایع دستی فراموش شده در استان با ثبت در فهرست آثار ملی و آموزش احیا شده اند.
وی افزود: نی چیت بافی، سیاه چادر بافی، گلیم برجسته و جاجیم بافی از رشته های صنایع دستی احیا شده در استان هستند.
گفتنی است سالانه ۲۱۸ هزار متر مربع انواع صنایع دستباف در کهگیلویه و بویراحمد تولید میشود.
بیشترین دست بافتهها نیز در شهرستانهای دنا و گچساران تولید میشود.