کیانوش جهانپور :
انتخاب ۱۲ اثر هنری در جشنواره فیلم کوتاه «سلفی ۲۰»
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت: ۱۲ اثر هنری در بخش قهرمانان و شهدای مدافع سلامت جشنواره فیلم کوتاه "سلفی ۲۰ " انتخاب شدند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا ، دکتر کیانوش جهانپور افزود: امسال نخستین بار جشنواره فیلم کوتاه "سلفی 20" برگزار می شود و یکی از بخش های اصلی این جشنواره، بخش قهرمانان و شهدای مدافع سلامت است که تاکنون 12 اثر با تصمیم هیات انتخاب به این بخش راه پیدا کرده است و برای انتخاب برگزیدگان، داوری می شوند.
وی اظهار داشت: با تفاهم نامه ای که میان وزارت بهداشت و جشنواره فیلم کوتاه "سلفی20" امضا شد، امسال بخش قهرمانان و شهدای سلامت با استقبال جامعه هنری برگزار می شود. همچنین تاکنون بیش از 420 اثر هنری در بخش های مختلف به این جشنواره ارسال شده است.
جهانپور افزود: با تصمیم هیات انتخاب جشنواره، 59 فیلم به مسابقه جشنواره فیلم کوتاه "سلفی20" راه یافتند که 12 اثر هنری مربوط به بخش قهرمانان و مدافعان سلامت و سایر آثار در بخش های داستانی، سلفی، مستند و موشن گرافیک انتخاب شده اند تا پس از بررسی هیات داوران، برگزیدگان شناخته شوند.
عضو شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کوتاه "سلفی20" گفت: هفته گذشته نیز مدیران و مشاوران نخستین جشنواره فیلم کوتاه «سلفی ۲۰» با محوریت موضوع کرونا و تاثیر آن بر زیست فردی و اجتماعی معرفی شدند و امیر شهاب رضویان به عنوان مدیر هنری، کریم خودسیانی به عنوان مدیر آموزش، زهرا مهدی به عنوان مشاور فرهنگ سلامت و رکسانا قهقرایی به عنوان مدیر روابط عمومی، مقداد طرفه به عنوان مشاور اجرایی، محسن میرزاخانی به عنوان مدیر اجرایی و سیده زهرا خاتم بخش به عنوان مدیر هماهنگی این رویداد سینمایی همکاری می کنند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: این جشنواره با حمایت وزارت بهداشت، شهرداری تهران و کمیسیون ملی یونسکو برگزار و با مشارکت سامانه و اپلیکشن "هاشور" به صورت غیر حضوری پخش می شود. همچنین 50 فیلم برتر پس از انتخاب در سایت این جشنواره برای عموم نمایش داده خواهد شد.
جهانپور گفت: پرداختن به سلامت به عنوان موضوع راهبردی همه جوامع، مستلزم مشارکت حداکثری مردم خواهد بود، لذا همه قشرها به نوعی در ارتقای شاخص های سلامت، نقش بسزایی خواهند داشت.
وی افزود : امروزه موضوع سلامت یک مقوله اجتماعی محوری و قابل توجه محسوب می شود و با ضرورتی به نام اجتماعی شدن سلامت و مدیریت و رویکرد اجتماعی در حوزه سلامت مواجه ایم و این مهم در عصر مقابله با همه گیری کرونا بیش و پیش از گذشته به چشم می رسد و در این میان فرهنگ ایثار و مقاومت که در تلاش ها و مجاهدت مدافعان سلامت متجلی شده است پررنگ و زیربنایی است و می تواند در هر بسیج ملی و هر مشارکت اجتماعی وسیع مورد توجه قرار گیرد.