مناطق فقیر نشین در مادرید، بیشتر از هر کجای اروپا درگیر ویروس کرونا شده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، افزایش شمار مبتلایان در منطقه مادرید، تبعیض محلی و تبعیض بین مناطق فقیر نشین و سایر مناطق پایتخت اسپانیا را به دنبال داشته است.
در حالی که سازمان بهداشت جهانی نرخ ابتلا به ویروس کووید-۱۹ در قاره اروپا را هشدار دهنده توصیف میکند، برخی از کشورها قصد دارند تمهیدات و محدودیتهای جدیدی اعمال کنند.
اسپانیا یکی از این کشورهایی است که قصد دارد در منطقه مادرید تمهیداتی را اتخاذ کند. یک سوم مبتلایان و قربانیان جدید ثبت شده در اسپانیا، ساکن منطقه مادرید هستند.
مناطق فقیر نشین در مادرید، بیشتر از هر کجای اروپا درگیر ویروس کرونا شده اند. ساکنان، نگران و منتظر اعلام تمهیدات جدید علیه همه گیری هستند.
یکی از شهروندان اسپانیایی گفت: اگر قرار باشد دوباره مقررات قرنطینه به اجرا گذاشته شود، من فکر میکنم که مردم از گرسنگی بمیرند. مردم نگران هستند، چون پولی ندارند.
وی ادامه داد: مردم در مناطق فقیر دورکاری نمیکنند. آنها مشاغل موقت دارند، در زمان اعمال مقررات قرنطینه نمیتوانند از خانه خارج و برای کار و گذران زندگی از مترو استفاده کنند.
دولت محلی از احتمال اعمال مقررات قرنطینه هدفمند در مناطقی از پایتخت که بیشتر از سایر مناطق درگیر ویروس کروناست، سخن به میان آورده است. اما از نظر ساکنان مناطق فقیر نشین، این تصمیم بی عدالتی است.
یکی دیگر از شهروندان اسپانیایی گفت: از نظر من بدترین چیز، این است که دست آخر با تبعیض در برخی محلات و به حاشیه کشیده شدن مناطق جنوبی و محروم مادرید روبرو شویم.
دولت محلی مادرید، روز پنجشنبه به افزایش شدید مبتلایان و ناتوانی در مهار همه گیری اعتراف کرد. یک سوم مبتلایان جدید در سراسر کشور، ساکن مادرید هستند. مقامات محلی جز درخواست کمک از دولت مرکزی راه دیگری ندارند.
سیلویا کالزون وزیر بهداشت اسپانیا گفت: در باره مادرید میدانیم که تمهیداتی باید اتخاذ شود و من به عنوان وزیر بهداشت از این کمکهای فنی و در اختیار قرار دادن منابع لازم (به مادرید) حمایت میکنم.
اسپانیا کشوری است که تمرکز زدایی در آن انجام شده است. در شرایط عادی مقامات محلی در مورد مسایل بهداشت و درمان حق تصمیم گیری دارند.
نرخ مثبت شدن تستهای انجام گرفته در اسپانیا از ۱۳ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که از نظر سازمان بهداشت جهانی، زمانی میتوان از کنترل اپیدمی سخن به میان آورد که این نرخ کمتر از ۵ درصد باشد. دولت مرکزی در برابر این ارقام، میبایست به اعلام تمهیدات جدید مبادرت کند.