گیاهان تلخ بیشتر جهت بهبود هاضمه و مقابله با التهاب استفاده میشوند.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، برخی گیاهان، طعم تلخی دارند و بهعنوان تقویتکننده، منقبضکننده و تمیزکننده رودهها در بدن عمل میکنند.
گیاهان تلخ بیشتر جهت بهبود هاضمه و مقابله با التهاب استفاده میشوند.
بعضی از این گیاهان عبارتند از:
گلپر: جهت درمان سرماخوردگی و بیماریهایی مانند روماتیسم از این گیاه استفاده میشود. گلپر، معده را تقویت میکند.
بابونه: موجب تسکین تب و بیقراری میشود و بهعنوان آرامکننده و داروی ضداسپاسم از آن استفاده میشود.
قاصدک: تصفیهکننده خون و مدر است و فشار خون و کلسترول خون را پایین میآورد.
خارشیر: سمزدای قوی کلیهها است.
نعناع: روغن طبیعی آن، حالت تهوع و معدهدرد را برطرف میکند.
افسنطین: ضدعفونیکننده و تقویتکننده است.
بومادران: گیاهی گلدار با طعم تلخ است که بهعنوان داروی سرماخوردگی نیز از آن استفاده میشود.
منبع: هلث نیوز