به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری دانشگاه هاروارد در اینترنت، رژیم غذایی ما در التهاب مزمن، نقشی مهم ایفا می کند زیرا باکتری های دستگاه گوارش ما مواد شیمیایی ای آزاد می کنند که ممکن است التهاب را تشدید یا سرکوب کنند.
انواع باکتری هایی که در دستگاه گوارش ما زندگی می کنند یا موادی که تولید می کنند بسته به نوع تغذیه ما متفاوت خواهد بود.
برخی غذاها به رشد جمعیت باکتری هایی کمک می کنند که روند التهاب را تحریک خواهند کرد در حالی که برخی مواد مغذی به باکتری هایی کمک می کنند که روند التهاب را سرکوب می کنند.
محققان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد می گویند در صورتی که به غذاهای زیر آلرژی ندارید می توانید از آنها به عنوان تقویت کننده رشد و نمو باکتری های مفید روده و دستگاه گوارش استفاده کنید:
میوه و سبزیجات:
بیشتر میوه ها و همچنین سبزیجات با رنگ روشن به طور طبیعی، سطوح آنتی آکسیدان و پلی فنول ها را در بدن افزایش می دهند؛ پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها ترکیبات بالقوه نگه دارنده ای هستند که در گیاهان یافت می شوند.
دانه ها و آجیل:
مطالعات نشان می دهد مصرف این مواد غذایی با کاهش نشانگرهای التهابی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و بیماری دیابت همراه است.
نوشیدنی ها:
محققان برآورد می کنند پلی فنول ها در قهوه و فلاونول ها در کاکائو، خواص ضد التهابی دارند. چای سبز نیز از هر دو ماده آنتی اکسیدان و پلی فنول سرشار است.
دانشمندان می گویند با مصرف این مواد، می توان به کاهش روند التهاب و در نتیجه از بروز بسیاری از بیماری های مزمن همچون بیماری های قلبی عروقی، دیابت و نیز بیماری های تخریب کننده کارکرد مغز همچون آلزایمر جلوگیری کرد.