روند صعودی ابتلای به کرونا در بین کودکان آمریکایی؛
ابتلای بیش از نیم میلیون کودک آمریکایی به کرونا
بر اساس گزارش جدید دانشکده طب اطفال و انجمن بیمارستان کودکان آمریکا، نیم میلیون کودک در این کشور به کووید ۱۹ مبتلا شده اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛
شبکه خبری سی ان ان گزارش داد، در دوره بین بیستم اوت تا سوم سپتامبر، شمار کودکان جدید مبتلا به کووید ۱۹، ۱۶ درصد افزایش یافته است.
«آکادمی طب اطفال در آمریکا» و «انجمن بیمارستان کودکان» میگویند بیش از ۵۱۳۰۰۰ کودک مبتلا به عفونت کرونا تشخیص داده شدهاند.
"جاناتان راینر"، تحلیلگر پزشکی در آمريکا در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان گفت، افرادی که شاید در شش ماه گذشته بیش از همه در خانه بوده اند، کودکان بودند، کودکان نمیتوانند سوار خودرو شوند و به تجمعات انتخاباتی ترامپ بروند؛ بنابراین بیشتر کودکان در خانه بوده اند، و اکنون ما با فرستادن کودکان به مدارس آنها را در معرض کودکان دیگر قرار میدهیم و خواهیم دید که ویروس با چه سرعتی بین آنها سرایت میکند. این ترسناک است و دوران سختی برای والدین است.
جاناتان راینر افزود، همه میخواهند فرزندانشان به مدرسه بروند و تمایل به فرستادن کودکان به مدارس و گشایش مدارس، واقعی و منطقی است و نیازی به توضیح در این باره نیست که چرا میخواهیم فرزندانمان به مدرسه بروند. اما اگر آنها به مدرسه بروند، بیمار میشوند.
دانشگاه «جانز هاپکینز» روز چهارشنبه، در تازهترین آمار درباره موارد مبتلایان به کرونا اعلام کرد در مجموع ۶ میلیون و ۵۱۴ هزار و ۲۳۱ نفر به این بیماری مبتلا هستند و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۹۴ هزار و ۳۲ نفر گزارش کرده است.
مقایسه آمار و ارقام جدید دانشگاه جانز هاپکینز با آمار روزهای قبل این مرکز نشان میدهد که بعد از مدتها، تعداد آمار روزانه مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده به زیر ۳۰ هزار نفر و تعداد آمار روزانه تلفات کووید-۱۹ در این کشور به زیر ۳۰۰ نفر کاهش یافت.
آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس قرار گرفته است و هند که پیش از این در رده سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کروناویروس قرار داشت، هماکنون با چهار میلیون و ۲۰۴ هزار و ۶۱۳ مورد ابتلا و ۷۱ هزار و ۶۴۲ مورد فوتی از برزیل با چهار میلیون و ۱۴۷ هزار و ۷۹۴ مورد ابتلا و ۱۲۶ هزار و ۹۶۰ مورد فوتی پیشی گرفته و در رده دوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار گرفته است.