همه گیری کرونا
کند شدن روند همه گیری کرونا در جهان
اطلاعات هفتگی منتشر شده از سوی سازمان جهانی بهداشت از کند شدن روند شیوع کرونا در اکثر نقاط جهان حکایت دارد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ، همه گیری کرونا همچنان در جهان پیشروی میکند، اما اطلاعات هفتگی منتشر شده از سوی سازمان جهانی بهداشت از کند شدن روند شیوع در اکثر نقاط جهان به ویژه در قاره آمریکا خبر میدهد. بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت این کندی در همه مناطق به غیر از جنوب شرقی آسیا و شرق مدیترانه ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، یوسین بولت دونده افسانهای جامائیکایی هم به ویروس کرونا آلوده شده است. مدیر برنامههای وی سه شنبه در گفتگو با سی ان ان این اطلاعات را که از سوی شماری از رسانهها منتشر شده بود تایید کرد و اطمینان داد که این سریعترین دونده جهان و دارنده مدال طلای المپیک هم اکنون در قرنطینه است و هیچ علائمی هم ندارد.
فلاویو بولسونارو پسر ارشد رئیس جمهور برزیل و سناتور این کشور هم سه شنبه اعلام کرد به کووید ۱۹ مبتلا شده است، اما هیچ علائمی ندارد.
شمار مبتلایان در شیلی از مرز ۴۰۰ هزار مورد تایید شده گذشت
شمار مبتلایان در شیلی از مرز ۴۰۰ هزار مورد تایید شده گذشت، اما روند شیوع بیماری در این کشور پس از اوج گرفتن در ماه ژوئن و ژوئیه به ثبات رسیده است. همچنان در این کشور مقررات منع آمد و شد شبانه اجرا میشود، مرزها بسته اند و دانش آموزان هم به کلاسهای درس بازنگشته اند.
پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا از به کارگیری نیروهای نظامی برای ردیابی موارد آلودگی به ویروس کرونا خبر داد و اعلام کرد دو هزار نظامی به این منظور به مناطق آلوده اعزام میشوند.
آزمایش بالینی داروی کرونا
شرکت داروسازی آسترا زنکا انگلیس هم که در حال ساخت واکسن کروناست اعلام کرد مرحله اول آزمایش بالینی داروی درمان کننده کووید ۱۹ را آغاز کرده است. هزینه مالی این آزمایش برعهده دولت آمریکاست.
همه گیری ویروس کرونا از اواخر دسامبر تاکنون جان دست کم ۸۱۴ هزار و ۲۱۶ نفر را در سراسر جهان گرفت. تاکنون بیش از ۲۳ میلیون مورد ابتلا به کووید ۱۹ در ۱۹۶ کشور و سرزمین جهان ثبت شده است. آمریکا با ۱۷۸ هزار و ۳۴۷ مورد مرگ ناشی از آلودگی به ویروس کرونا بیش از همه کشورهای جهان تحت تاثیر همه گیری قرار گرفته است. برزیل با ۱۱۶ هزار و ۵۸۰ مورد مرگ ناشی از کووید ۱۹، مکزیک با ۶۰ هزار و ۸۰۰ مورد، هند با ۵۸ هزار و ۳۹۰ مورد و انگلیس با ۴۱ هزار و ۴۳۳ مورد در ردههای بعدی جای میگیرند.
کرونا در اروپا
طبق آمار اداره بهداشت فرانسه بیش از سه هزار مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در فرانسه ثبت شده است.
اداره بهداشت عمومی سوئد اعلام کرد کیتهای معیوب آزمایش کووید ۱۹ موجب مثبت شدن اشتباه ۳ هزار و ۷۰۰ آزمایش کرونا شد. این اشتباه در دو آزمایشگاه در جریان کنترل کیفی مشخص شد. کیتهای آزمایش PCR توسط شرکت بی جی آی ژنومیک در چین ساخته و در سراسر جهان توزیع شد.
دولت آلمان هم در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ با کسری بودجه رو به رو شد که از هشت سال پیش در این کشور بی سابقه بود. این کسری ۵۱.۶ میلیارد یورویی برابر با ۳.۲ درصد تولید ناخالص داخلی آلمان است که از استانداردهای اروپایی با محدودیت کسری بودجه ۳ درصدی فراتر است. تولید ناخالص داخلی آلماند ر سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ هم ۹.۷ درصد کاهش یافت.
ادامه بحران اقتصادی ناشی از کرونا
شرکت امریکن ایرلاینز هم اعلام کرد در صورتی که کمکهای مالی جدید دریافت نکند در ماه اکتبر ۱۹ هزار فرصت شغلی را حذف خواهد کرد. مالکین شرکتهای گردشگری لبنان که در پی دوره طولانی بحران اقتصادی به زانو درآمده اند و وضعیتشان پس از انفجار مرگبار بیروت وخیمتر هم شده است اعلام کردند با وجود اعمال قرنطینه از چهارشنبه فعالیت خود را از سر میگیرند.
کره جنوبی که با شیوع دوباره همه گیری رو به روست به نهادهای آموزشی در سئول و اطراف آن دستور داد تا ۱۱ سپتامبر آموزش از راه دور را اجرایی کنند.
چین/ ۱۵ مورد جدید
مقامات بهداشت و درمان چین روز چهارشنبه اعلام کردند ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پکن، کمیسیون ملی بهداشت چین در بیانیهای اعلام کرد همه موارد جدید ابتلا مربوط به کسانی است که به تازگی وارد این کشور شده اند.