رئیس اتحادیه عکاسان و فیلم برداران تهران گفت: در پیشخوانهای دولت و دیگر مراکز دولتی جهت احراز هویت از عکاسان حرفهای استفاده نمیشود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر نخستین و بزرگترین مشکل فعالان این حوزه ویروس کرونا است که به دلیل برگزار نشدن مجالس و مراسم، همه افرادی که در این زمینه فعالیت میکردند بیکار شده اند.
رئیس اتحادیه عکاسان و فیلم برداران تهران گفت: تعداد زیادی از فعالان این حوزه تنها یک شغل دارند که آن هم عکاسی و فیلم برداری است و این یعنی این تعداد از افراد حدود ۷ ماه است که هیچ حقوق و درآمدی ندارند.
یاوری ادامه داد: صنف ما با مراکز دولتی و نظامی نیز با مشکلات بزرگی مواجه است به طوری که در این مراکز جهت انجام احراز هویت یا مراحل ثبت هویت از دوربینها و افراد غیر حرفهای برای عکس برداری استفاده میشود.
وی تصریح کرد: این گونه از فعالیتها در مراکز پیشخوان دولت و پلیس+۱۰ بسیار زیاد دیده میشود و همین موضوع باعث شده تا متقاضیان به واحدهای عکاسی مراجعه نکنند و این صنف با نابودی مواجه شوند.
رئیس اتحادیه عکاسان و فیلم برداران تهران افزود: در رابطه با فعالیت این مراکز به نهادهای مربوطه شکایت کرده ایم و امیدواریم این شکایتها نتیجه بخش باشند و رونق سابق به صنف عکاسان و فیلم برداران بازگردد.
یاوری گفت: بیش از ۵۰۰ هزار جواز کسب برای فعالان این صنف صادر شده است، اما هم اکنون تعداد فعالان این حوزه به هزار و ۳۰ واحد میرسد این به معنای نابودی و به فراموشی سپرده شدن عکاسان و فیلم برداران است.