مجتمع گوشت زیاران که پس از ۱۰ سال به چرخه تولید بازگشته، نیمی از گوشت قرمز مورد نیاز استان و ۱۰ درصد از گوشت استانهای البرز و تهران را تامین میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، گوشت زیاران بزرگترین مجتمع تولید و بسته بندی گوشت قرمز کشور است و محصولات آن زیر نظر دامپزشکی روانه بازار مصرف میشود.
ظرفیت این مجتمع در یک دوره پرورشی ۱۲۰ هزار راس دام سبک و ۳۰ هزار راس دام سنگین است.
کارخانه تولید خوراک دام به ظرفیت ۴۵ تن در ساعت، ۳ تونل انجماد و یک سردخانه ۵۰۰ تنی از دیگر امکانات این مجتمع ۵۰۰ هکتاری است.
مجتمع گوشت زیاران، نقش مهمی در امنیت غذایی کشور دارد، و مسولان آن میگویند اگر مشکلاتش حل شود میتوان برای ۵۰۰ نفر شغل ایجاد کرد و میزان پرورش دام را به ۱۰ هزار راس افزایش داد.