تولید 820 هزار تن گوشت قرمز در کشور
معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از تولید 820 هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی کشور خبر داد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، حسن رکنی در آیین بهره برداری فعالیت مجدد شرکت گوشت زیاران آبیک گفت: سالانه 920 هزار
تن گوشت قرمز مورد نیاز کشور است که از این میزان 820 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می شود .
به گفته وی، با کاهش هزینه های تولید و افزایش ارزش افزوده می توان واحدهای دامی را به سمت سوددهی بیشتر هدایت کرد .
رکنی تاکید کرد: با فعال شدن حلقه های تولید اشتغال بیشتر می شود و رشد و شکوفایی بخش کشاورزی را به همراه خواهد داشت.
وی تصریح کرد : در بسیاری از محصولات پروتئینی بیشترنیازهای کشور در داخل تولید و تامین می شود و نیازی به واردات خارج از کشور نداریم، حتی در تولید اکثر محصولات لبنی و گوشت مرغ و تخم مرغ نیز صادر کننده هستیم.
رکنی، به نقش مجتمع گوشت زیاران در تامین گوشت مورد نیاز کشور اشاره کرد و گفت : ایجاد اشتغال دراین منطقه نقطه قوت این شرکت دامی است .
وی خاطر نشان کرد: مجموعه گوشت زیاران می تواند با این امکانات در این چرخه ، روند تولید را پیش ببرد