به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر قوسیان مقدم امروز در جلسه مدیران عامل استانها که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، در خصوص گسترش و راه اندازی خانههای هلال گفت: در حال حاضر ظرفیت راه اندازی ۳۷ هزار خانه هلال در کشور وجود دارد که در هفته دولت به طور میانگین شاهد افتتاح ۲۰ تا ۲۰۰ خانه هلال در محله ها، روستاها و شهرهای کوچک خواهیم بود.
قوسیان مقدم با اشاره به گسترش خانههای هلال در محله ها، روستاها و شهرهای کوچک افزود: توسعه آموزشهای همگانی یکی از اهداف مهم راه اندازی خانههای هلال است.
وی گفت: با توجه به وضعیت موجود، تشکیل و راه اندازی خانههای هلال با استفاده از ظرفیت داوطلبان و دهیاریها در روستاها انجام خواهد شد و همچنین اداره و تجهیز آنها نیز با استفاده از توانمندیهای اعضا، داوطلبان و خیرین خواهد بود.
قوسیان مقدم با تاکید بر اینکه از استانهای فعال در راه اندازی خانههای هلال تقدیر خواهد شد، افزود: هدف ما کیفی سازی خانههای هلال است و کمیت و تعداد خانههای هلال در اولویت نیست بنابراین، استانها باید به کیفی سازی فعالیتها توجه داشته باشند.
حسن فراهانی مسئول هماهنگی خانههای هلال نیز در این جلسه گفت: خانههای هلال ظرفیتی برای استمرار چرخه خدمت رسانی مطلوب است و از سوی دیگر با توجه به گستردگی و پیچیدگی ماموریتهای هلال احمر به این ترتیب از فشارهای زیادی که به واسطه مشکلات و تنگناهای اقتصادی به جمعیت هلال احمر وارد میشود، کاسته خواهد شد.
وی افزود: وقوع حوادث چند ساله اخیر به لحاظ جغرافیایی نشان داد که بدون مشارکت جوامع محلی اجرای ماموریتهای هلال احمر بسیار سخت و دشوار است و همچنین با توجه به شرایط اقتصادی کشور و هلال احمر امکان تولی گری تمام وظایف برای ما وجود ندارد بنابراین بهترین راهکار سپردن کارها به دست مردم و هدایت و راهبری آنها است.
فراهانی گفت: خانههای هلال نه تنها وظایف جمعیت را انجام میدهند بلکه میتوانند به یک پایگاه فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی در روستاها تبدیل شود.
وی گفت: گسترش آموزشهای همگانی در خانههای هلال روستایی و شهری یعنی افزایش آمادگی و حرکت به سمت جامعه آمادهای است که نه تنها در حوزه خود امدادی مشکل ندارند بلکه میتوانند کمک کننده به سازمانهای رسمی نیز باشند.