به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ایرانسل، در نشست صمیمی اعضای هیئت امنای «هیئت آنلاین» با بیژن عباسیآرند مدیرعامل و جمعی از مدیران ایرانسل، دو طرف با امضای یک تفاهمنامه، تأکید کردند که ظرفیتهای زیرساختی، فنی و رسانهای ایرانسل، در اختیار ترویج مراسم عزاداری حسینی (ع) قرار گیرد.
«هیئت آنلاین»، به نشانی heyatonline.ir، یک سامانه پخش برنامههای فرهنگی-مذهبی است که هیئات مذهبی میتوانند با نام نویسی در این برنامه، مراسمهای مذهبی، سخنرانی و عزاداری ایام محرم را برای مخاطبانشان به صورت زنده پخش کنند.
این سامانه، نخستین بار در ماه رمضان سال ۱۳۹۹ راهاندازی شد و در این ماه مبارک، بیش از ۳.۵ میلیون بازدیدکننده داشت و به طور مشخص در شبهای قدر، به بیش از ۶۵۰ هزار بازدیدکننده رسید.
این سامانه، ارتباطگیری با هیئتهای شیعی در سراسر جهان و پخش برنامههای آنها را نیز در برنامه دارد.
بر اساس تفاهمنامه منعقد شده میان ایرانسل و هیئت آنلاین، ایرانسل از طریق ظرفیتهایی مانند وبسایت ایرانسل، اپلیکیشن ایرانسل من، پیامک، تیزرهای تلویزیونی و…، این سامانه را به مشترکان خود معرفی و در تأمین زیرساخت لازم و ترافیک رایگان برای پخش برنامهها، همکاری خواهد کرد.
مدیرعامل ایرانسل در این نشست، راهاندازی سامانه هیئت آنلاین را «یک کار خوب و انقلابی» و «یک تجربه خیلی خوب» دانست و با اشاره به محدودیتهای دوران کرونا، پیشبینی کرد که محدودیتهای حضور فیزیکی در مراسم عزاداری محرمالحرام، یقیناً باعث استقبال فراتر از پیشبینی، از سامانههای آنلاین خواهد شد و این امر، به افزایش سهم ترافیک داخلی هم کمک میکند.
عباسیآرند به آمادگی ایرانسل برای کمک به تأمین ترافیک و زیرساختها، در اختیار گذاشتن فرصت تیزرهای تلویزیونی و نیز پلتفرمهای دیگری مانند لنز و روبیکا، برای پخش همزمان محتوای فاخر، اشاره و تأکید کرد: در حد امکانات و توانمندیهایمان حمایت میکنیم و آمادهایم که همه ظرفیتهای ایرانسل را در اختیار بگذاریم.
مجتبی جوانبخت، از اعضای هیئت امنای هیئت آنلاین نیز در این نشست تأکید کرد که ایرانسل در حمایت از محتوای داخلی همیشه پیشتاز بوده است. وی همچنین خبر داد که کلاسهای احکام، سخنرانی و دروس مراجع هم در حال اضافه شدن به سامانه هیئت آنلاین است.
در این نشست، همچنین نشان خادمالحسینی به مدیرعامل ایرانسل اهدا شد. این نشان که توسط هفت نفر از هنرمندان طراحی شده، در گذشته به نام «عمود نیشابوری» شناخته میشده و جزو قدیمیترین نمادهای عزاداری شیعه بوده است.