طرح توسعه پایدار صنعت دامپروری و افزایش ۵۰ درصدی تولید گوشت قرمز و سفید از اولویت های سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: با توجه به وجود واحدهای سنتی و نیمه صنعتی گوساله پرواری در استان، قرار گرفتن استان مرکزی در مرکز کشور و همجواری استان با ۶ استان پرمصرف، شرایط افزایش تولید در راستای تحقق شعار سال فراهم است.
مجید آذر افزود: طرح توسعه پایدار صنعت دامپروری از ۲ سال گذشته با هدف شناسایی و افزایش پرورش و تولید دام و طیور بر اساس ظرفیتهای استانها در کشور آغاز شده است.
او گفت: با توجه به ظرفیتهای استان مرکزی افزایش تولید و پرورش گوساله پرواری، مرغ و تخم و مرغ در راستای ارتقای درآمدزایی و اشتغال در استان از برنامههای اولویت دار این سازمان است.
معاون امور دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در ادامه افزود: اکنون ۵۰ هزار تن گوشت قرمز سالانه در استان مرکزی تولید می شود که ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن این محصولات در استان مصرف و ۷۰ درصد آن به سایر نقاط کشور ارسال می شود.
آذر گفت: ۲۰۰ هزار راس گوساله آماده پروار سالانه به استان مرکزی وارد و پس از پرواربندی به سایر استانهای کشور ارسال میشود که امکان افزایش این تولیدات در استان وجود دارد.
او اظهار داشت: ۴۰ درصد از تولید گوشت مرغ و ۵۰ درصد تخم مرغ تولیدی در این استان نیز به سایر استانهای کشور ارسال و بقیه در داخل استان مصرف می شود.
معاون امور دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با توجه به افزایش قیمت محصولات در مدت ۲ سال اخیر نقدینگی تولیدکنندگان متناسب با افزایش قیمتها رشد نکرده افزود: نیاز است با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به تولیدکنندگان و تامین نهادههای مورد نیاز ، زمینه افزایش تولید این محصولات در استان فراهم شود.