مرکز آمار ایران از افزایش ۴۴ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در تیرماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۰،۴ هزار تن، ۵۶.۳ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.
گوشت گوسفند و بره با ۱۲.۴ هزار تن، بز و بزغاله با ۲.۷ هزار تن و سایر انواع دام با ۷۰۹ تن، بهترتیب ۳۴.۲ درصد، ۷.۵ درصد و ۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در تیر ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال قبل (تیر ۹۸)، نشاندهنده افزایش تولید ۴۶ درصدی گوشت گوسفند و بره، ۳۵ درصدی برای بز و بزغاله، ۴۵ درصدی برای گاو و گوساله و ۹۵ درصدی تولید گوشت گاومیش و بچهگاومیش و کاهش ۲۴ درصدی تولید گوشت شتر و بچهشتر است.
مرکز آمار ایران اعلام کرد: نتایج حاصل از این طرح آمارگیری، نشان میدهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در تیر ۱۳۹۹ نسبت به خرداد ۱۳۹۹ در حدود ۱۹ درصد افزایش داشته است.