مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران حدود ۹۰ درصد کمباین کشور در این شرکت ساخته می شود.
وی با بیان اینکه عمده چالش این شرکت تغییرات و نوسان قیمت بازار است، گفت: این موضوع تاثیر منفی خود را در خط تولید تا منافع مصرف کننده بر جای میگذارد.
مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران در خصوص محصولات تولیدی شرکت از نظر تخصص داخلی گفت: محصولات تولیدی شرکت از نظر فنی هم اکنون کاملا بومی است و مشکلی وجود ندارد، اما باید توجه داشت این موضوع به معنای عدم واردات قطعات نیست بلکه به این معناست که قطعات اصلی که کمباین عملیات برداشت را انجام میدهد کاملا در داخل و با تکیه بر دانش داخلی تولید میشود.
حمیدی فرد در خصوص وضعیت نیاز کشور به کمباین و ظرفیت تولید گفت : در این موضوع کشور تقریبا اشباع شده است اما از نظر تعداد بخشی از کمباینهای موجود به دلیل فرسودگی باعث ریزش گندم میشوند و سالانه یک میلیون تن ریزش داریم که برای جلوگیری از این ضرر باید کمباین جدید جایگزین شود بر این اساس سالانه حدود هزار دستگاه کمباین نیاز کشور است که امکان تولید این تعداد را در کارخانه داریم، اما خط تولید کمباین نیمه سنگین هنوز راه اندازی نشده است.
وی با اشاره به اینکه آخرین قیمت کمباین گندم بدون کابین ۳۱۲ میلیون تومان است، گفت: تولیدکننده به سرمایه در گردش نیاز دارد، در بحث مکانیزاسیون بودجهای در نظر گرفته شده و بانک کشاورزی مسئول پرداخت است که این کمک دولت در رونق تولید کمباین موثر بوده است.
مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران با بیان اینکه سال گذشته در یک ماه حدود ۳۰۰ سفارش که ۶ ماه کار است ثبت شد، افزود: نمونه تولید شده داخلی با خارجی تفاوتی ندارد با این حال واردات کمباین در صورتی که طبق شرایط برابر از نظر مسائلی مانند تخصیص ارز انجام شود ضربه ای به تولید داخلی وارد نمی کند.