یادواره شهدای عملیات نصر۷ با حضور جمعی از مسئولان و قشرهای مختلف مردم در محل یادمان بلفت و دوپازه سردشت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، فرماندار سردشت در این مراسم ضمن یاد و خاطره
اقصی نخشی پور افزود: اگر تاریخ ایران اسلامی ورق زده شود تنها قطعه ای درخشان و ماندگار که وجبی از خاک کشور مورد تجاوز قرار نگرفت دوران هشت سال دفاع مقدس است. نخشی پور اظهار کرد:عملیات نصر7 در استمرار تلافی بمباران شیمیایی شهرستان سردشت تدارک دیده شد که خوشبختانه عامل پیروزی های برجسته و ماندگاری شد.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: عملیات و اقداماتی که در دوران دفاع مقدس انجام شده قطعات تاریخی درخشان و مسیری نورانی برای هدایت ملت در برار دشمنان همیشه تا دندان مسلح است و زنده نگهداشتن و یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اقدامی ارزشمند و مهم به شمار می رود. فرمانده سپاه سردشت نیز در ادامه گفت: سردشت محل عروج سرداران و شیرمردانی است که برای دفاع از ایران اسلامی جان خود را فدا کردند. سرهنگ محمدی اصل افزود: این منطقه قدمگاه شهدا و تداعی گر رشادتها و ایثارگریهای رزمندگان عملیات نصر۷ است. وی با باین اینکه شهدای معظم افتخار و عزت آفریدند و استقلال دادند عنوان کرد: شهدای معظم هویت و شناسنامه ملت هستند، امنیت، اقتدار و عزت ایران اسلامی مرهون خون پاک شهدا و رشادتهای مردان و شیرزنان سلحشور هستیم.
عملیات نصر۷ در روز ۱۴مرداد سال۶۶ با اهداف خارج کردن منطقه عمومی سردشت از دید تیر دشمن، ایجاد خط مناسب پدافندی در نوار مرزی، زیر دید و تیر قرار دادن شهرها و مناطق عمومی عراق و مهار تردد عناصر ضد انقلاب در محور سردشت، با حضور چهار لشکر انجام شد و ارتفاعات بلفت و دوپازا در صفر مرزی از دست دشمن خارج و رزمندگان اسلام به شهر قلعه دیزه عراق مسلط شدند. در این عملیات بیش از ۷۰۰نفر از رزمندگان اسلام مجروح و ۱۷۵تن به درجه رفیع شهادت نائل آمدند که سردارانی همچون سرلشکر عباس بابایی، محسن دین شعاری، میرمحمود بنی هاشم، اکبر روندی، منصور عابدی و روح الله اصل دهقان از جمل آنان بودند.
شهرستان سردشت با جمعیت ۱۲۰هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی و هم مرز با اقلیم کردستان عراق قرار گرفته است.
این شهرستان در ۷تیر سال۶۶ مورد تهاجم بمباران شیمیایی رژیم بعث عراق قرار گرفت و در جریان آن دهها شهید و بیش از ۸هزار مصدوم شیمیایی بر جای ماند.