پخش زنده
امروز: -
در مراسمی با رونمایی از نماد فهما (فرهنگ و هنر مساجد ایران) شهر مقدس قم تا پایان سال۱۴۰۰ بعنوان پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری صداسیما مرکز قم، پیشرو بودن قم در حوزه فضای مجازی، وجود مراکز فرهنگی و هنری فراوان، وجود نخبگان فرهنگی و حوزوی و ظرفیتهای فراوان دینی و مذهبی از معیارها و شاخصه های انتخاب قم بعنوان پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران است.
در حال حاضر 25هزار و پانصد کانون فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشوری مشغول فعالیت هستند که سهم استان قم 620کانون است.
حجت الاسلام ارزانی مسئول ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: با انتخاب قم بعنوان پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران، کانونهای فرهنگی هنری مساجد این استان میزبان اجرای برنامه های ویژه فرهنگی هنری در زمینه های فعالیتهای بین المللی در عرصه جهان اسلام و تعلیم و تربیت نیروهای انقلابی شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهر مقدس قم را اقیانوسی از ظرفیتهای فراوان دینی، مذهبی و فرهنگی در کشور توصیف کرد و گفت: استفاده از این ظرفیتها، کانونهای فرهنگی هنری مساجد را تبدیل به کانونهایی پویا، خلاق و کارآمد می کند.
عباس صالحی گفت: با حمایت از کانونهای فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور در صدد هستیم از ظرفیت و توان جوانان و نوجوانان متدین، مبتکر و فعال در این کانونها به بهترین شکل ممکن استفاده و ایده ها و ابتکارات نوآورانه و خلاقانه این قشر را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم.
آیت الله سعیدی رئیس شورای هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد قم نیز مساجد را میراث گرانبهای شهدا و امام شهیدان حضرت امام خمینی(ره) دانست و تاکید کرد: باید از ظرفیت این کانونها برای اعتلای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر استفاده کرد.
احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز کانونهای فرهنگی هنری مساجد را از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی برشمرد و گفت:باید از ظرفیت این کانونها برای تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت و روحیه جهاد و استقامت در میان جوانان و نوجوانان استفاده و نقشه های ضدفرهنگی دشمنان را خنثی کرد.
سرمست استاندار قم هم در این مراسم انتخاب قم بعنوان پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران را انتخابی به جا و شایسته دانست و ابراز امیدواری کرد، کانونهای فعال در قم بتوانند پاسخگوی دغدغه های رهبر معظم انقلاب در مسائل فرهنگی این شهر باشند.