به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خبرگزاری رویترز ، بازگشت میزان سفرهای هوایی تا سطح پیش از بروز بحران ناشی از شیوع کرونا، تا سال ۲۰۲۴ طول خواهد کشید.
انجمن بینالمللی حمل ونقل هوایی (یاتا) روز سه شنبه با اشاره به روند کند مهار ویروس کرونا در آمریکا و کشورهای درحال توسعه، چشم انداز نه چندان مطلوبی برای صنعت هوایی جهان ارائه کرد.
یاتا همچنین اعلام کرد، موانع متعدد و محدودیتهای جدیدی که در برخی بازارها برای سفرها درنظر گرفته شده است، نیز بر چشم اندازهای کوتاه مدت تاثیر گذاشته و تعداد مسافران در سال ۲۰۲۰ را به کمتر از ۵۵ درصد میزان پیش بینی شده کاهش داده است. این رقم در ماه آویل ۴۶ درصد برآورد شده بود.
برایان پیرس، کارشناس ارشد اقتصادی یاتا، گفت: روند بهبود اوضاع سفرهای هوایی در نیمه دوم امسال کندتر از آن چیزی خواهد بود که ما انتظار داشتیم.
به گزارش این سازمان تعداد مسافران شرکتهای هواپیمایی در ماه ژوئن در مقایسه به سال قبل ۵/۸۶ درصد کاهش داشته است. این رقم در ماه مه ۹۱ درصد بود.
پیرس تاکید کرد، اقدام غیرمنتظره انگلیس در قرنطینه کردن مسافرانی که از اسپانیا وارد این کشور میشوند نیز موجب بروز بی ثباتیهای زیادی شده است.
گسترش شیوع بیماری کووید ۱۹ در آمریکا و کشورهای درحال توسعه که در کل ۴۰ درصد از سفرهای هوایی را به خود اختصاص میدهند، تضعیف چشم اندازهای بهبود اوضاع را رقم زده است.
سوبهاس منون، مدیرکل انجمن شرکتهای هوایی آسیا-اقیانوس آرام معتقد است، بدون به کارگیری یک نظام آزمایش پرهزینه معقول و قابل قبول برای دولت ها، بعید است بتوان اوضاع را به حال قبل بازگرداند. براساس اوضاع هر کشور این آزمایشها میتواند صدها دلار هزینه در بر داشته باشد.
وی روز چهارشنبه در سیدنی در گفتگو با رویترز گفت: ما برای اجرای این طرح به توصیههای کارشناسان بهداشت عمومی نیاز داریم. "اگر این آزمایشها به اندازه کافی ارزان باشد، شاید بتوان از مسافران انتظار داشت هزینه آن را متقبل شوند. درحال حاضر هزینهها کاملا نگران کننده هستند. "