دو پیازهی میگو یکی از خوشمزهترین غذاهای دریایی و از انواع غذاهای محلی استان بوشهر است.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ دوپیازه میگو از انواع غذاهای محلی مخصوص استان بوشهر است و اگر شما به پخت میگو در منزل علاقهمند هستید بهتر است این غذای خوشمزه را به کمک این روش نیز بپزید. در دستور پخت دوپیازه میگو از پیاز داغ و میگو و سیر و سیب زمینی و آبلیمو و رب گوجه فرنگی و سس تارتار و آب پیاز و سرکه و سس فلفل و زعفران آب کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زنجیل استفاده میشود.
مواد لازم برای دو پیازه میگو
-میگوی ریز پاک کرده:۲۵۰ گرم
-سیر له شده:۳ حبه
-پیاز خرد کرده:۲ عدد
-کشمش شسته شده:یک پیمانه
-سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده:۳ عدد
-گرد لیمو:۱ تا ۲ قاشق غذاخوری در صورت دلخواه
-نمک، فلفل قرمز و زردچوبه:به میزان لازم
طرز تهیه دو پیازه میگو
- تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- وقتی پیاز سرخ شد آن را از داخل روغن بیرون بیاورید.
- سیب زمینیها را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.
- سپس سیر را به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید. پیاز را هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- در آخر میگو وکشمش را هم به بقیه مواد به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید. اگر هم دوست داشتید میتوانید مقداری گرد لیمو به آن اضافه کنید.
نصف فنجان آب داخل قابلمه بریزید و در تابه را ببندید و بگذارید تا مواد ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد. دو پیازه میگوی آماده شده را در کنار برنج ساده میل کنید.
نکتهها:
- اگر دوست داشتید میتوانید مقداری رب هم به آن اضافه کنید.
- در ضمن اگر از شیرینی کشمش خوشتان نیامد آن را حذف کنید.
نکات تکمیلی در مورد دو پیازه میگو