پخش زنده
امروز: -
از لوح ثبت ملی آیین مهارت سنتی ثبت پخت خوراک گوشت لوبیا سرکه شیره کاشان رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان در جمع عزاداران حسینی با اشاره به اینکه یک قرن پیش، حاج رضا عشق آبادی با اضافه کردن سرکه و شیره به خوراک گوشت لوبیا روش دیگری از طبخ این غذای سنتی را ابداع کرد، گفت: این غذای محلی علاوه بر پخت خانگی، در ماههای محرم و صفر در هیئت های مذهبی کاشان طبخ و با آن از عزاداران پذیرایی می شود .
مهران سرمدیان افزود: این آیین در اسفند سال گذشته به شماره 1525در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسید.