به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از روزنامه ایندیپندنت؛ دکتر چاند ناگپول یکی از مقامات انجمن پزشکی انگلیس هشدار داده است نهاد درمانی این کشور موسوم به ان اچ اس با احتمال کناره گیری پزشکان از حرفه شان قبل از رسیدن موج دوم شیوع ویروس کرونا روبروست و خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) جایگزینی این افراد را دشوار میکند.
روزنامه ایندیپندنت چاپ انگلیس نوشت: نظرسنجی جدید از پزشکان نشان میدهد تقریباً یک هفتم آنها در حال برنامه ریزی برای ترک ان اچ اس یا بازنشستگی در هنگام کاسته شدن از شدت بحران فعلی شیوع ویروس کرونا هستند. افراد بسیار بیشتری میگویند قصد دارند ساعتهای کار خود را کاهش دهند. تقریباً یک سوم پزشکان از داشتن مشکلات سلامت روان مربوط به چهار ماه مبارزه بی امان با شیوع ویروس کرونا شکایت دارند.
ناگپول در مصاحبه با ایندیپندنت گفت موج دوم شیوع ویروس در ماههای زمستان میتواند نهاد درمانی انگلیس را با فشار مضاعف احتمالی ناشی از کمبود نیرو همراه با فشارهای معمول فصلی روبرو کند.
دکتر ناگپول گفت ممکن است همه افرادی که در نظر دارند حرفه پزشکی را کنار بگذارند یا بازنشسته شوند، برنامه هایشان را عملی نکنند، ولی محدودیتهای سفرهای خارجی ناشی از شیوع ویروس کرونا و تأثیر برگزیت باعث میشود جایگزینی افرادی که فعالیت پزشکی را کنار میگذارند، سختتر از همیشه باشد.
در همین حال، کارکنان بخش پزشکی که از چهار ماه نبرد با شیوع ویروس کرونا خسته و دچار مشکلات روحی شده اند، با میلیونها پرونده پزشکی به تاخیر افتاده روبرو هستند. جان برخی از این بیماران در معرض خطر قرار دارد. فصل زمستان نیز تقاضا برای استفاده از خدمات پزشکی را افزایش میدهد.
دکتر ناگپول گفت وضعیت "ناخوشایند" نهاد درمانی انگلیس این موضوع را برای دولت ضروریتر میکند تا منابع خود را برای جلوگیری از آغاز موج دوم بسیج کند از جمله با توسل به زور به عموم مردم این پیام را بدهد که این ویروس از بین نرفته است و آنها نباید در پارکها و سواحل در گروههای بزرگ دور هم جمع شوند.
وی گفت نهاد درمانی انگلیس از موج اول شیوع ویروس کرونا زمینگیر نشد و این تا حدودی به دلیل زمان شیوع بیماری در اوایل بهار بود که آنفولانزای زمستانی و سایر فشارهای فصلی رو به کاهش بودند.
اما وی هشدار داد: "ترکیبی از فشارهای زمستانی و موارد افزایشی دیگر، خدمات بهداشتی را تحت الشعاع قرار میدهند. پزشکان از این بابت بسیار نگران هستند. "
نیمی از پزشکان میگویند درباره توانایی نهاد درمانی انگلیس برای مقابله در صورت وقوع موج دوم شیوع کرونا نگران هستند، زیرا آنها از هم اکنون به سبب مجموعهای از موارد، احساس فشار زیادی میکنند. "
مسئولان نهاد درمانی انگلیس هشدار داده اند که فهرستهای انتظار در انگلیس تنها در فصل زمستان میتواند به ۱۰ میلیون پرونده برسد و این وضعیت به سبب وجود پروندههای مربوط به عمل فتق، آب مروارید و تعویض مفصل لگن یا زانو است که به تعویق افتاده اند تا کارکنان خط مقدم بتوانند روی مقابله با کرونا تمرکز کنند.
دکتر ناگپول گفت: "ما در سراسر همه گیری کرونا بررسیهایی انجام داده ایم و بیش از ۳۰ درصد پزشکان، بیماریهای سلامت روان مانند اضطراب، فرسودگی و افسردگی را در سطوحی بیشتر از قبل از همه گیری کرونا گزارش میکنند. از زمان همه گیری کرونا، پریشانی روانی افزایش یافته است. آنها، خستگی از ساعات طولانی کار و انجام کارهایی را گزارش میکنند که قبلاً هرگز انجام نشده بودند. "
نظر سنجی از حدود هفت هزار پزشک در سراسر انگلیس در اوایل این هفته نشان داد که تقریباً ۱۴ درصد افراد قصد دارند نهاد پزشکی انگلیس را ترک کنند، زودتر بازنشسته شوند یا به محض از سرگیری خدمات عادی، در جاهای دیگری کار کنند.
۲۹ درصد دیگر گفتند قصد دارند پس از پایان بحران، ساعات کمتری کار کنند.
حدود ۳۱ درصد گفتند دچار افسردگی، اضطراب، استرس، فرسودگی شغلی، پریشانی عاطفی یا بیماریهای دیگر مرتبط با بهداشت روانی در رابطه با کار خود در طول همه گیری ویروس کرونا شده اند، در حالی که ۱۳ درصد دیگر گفتند این وضعیت حتی قبل از شیوع کرونا هم وجود داشته است.
دکتر ناگپول گفت در همین حال، نگرانیهایی وجود دارد مبنی بر اینکه پزشکان تبعه اتحادیه اروپا ممکن است در پایان دوره انتقالی برگزیت در ماه دسامبر به کشورهای خود برگردند و این بلاتکلیفی وجود دارد که آیا پزشکان دیگری برای اینکه جای آنها را بگیرند به اروپا خواهند آمد.