آخرین خبرها از شیوع ویروس کرونا
بیش از ۱۰,۴۳۹,۱۸۸ مبتلا به کرونا در جهان
تعداد قربانیان ویروس کرونا از ۵۰۸,۹۸۳ نفر گذشت.
(آمار درج شده در خبر تا ساعت ۱۸)
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه رسمی سازمان بهداشت جهانی وضعیت بیش از ۵۷,۷۲۸ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا وخیم گزارش شده است.
فرانسه/ کادر پزشکی سه شنبه بار دیگر تظاهرات میکنند
گروه انونیم سیتوآیان که اخبار سیاسی و جنبشهای اجتماعی در سراسر جهان را پوشش میدهد، با بازنشر ویدئویی از تظاهرات دو هفته پیش کادر پزشکی در پاریس، در صفحه توئیتر خود از تظاهرات دوباره امروز کادر درمان بیمارستانهای دولتی در پاریس خبر داد.
کادر پزشکی بیمارستانهای دولتی قرار است امروز با برگزاری تظاهرات در پاریس، منابع مالی و انسانی بیشتری را برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ خواستار شوند.
دو هفته پیش دهها هزار تظاهرکننده در سراسر فرانسه در این اعتراضات شرکت کردند.
فرانسه/ کاهش ۱۸ درصدی ساخت و ساز در فرانسه در سال ۲۰۲۰پایگاه خبری اوئست فرانس نوشت: پیش بینی میشود امسال ساخت و ساز در فرانسه کاهش ۱۸ درصدی داشته باشد.
فدراسیون ساختمان سازی فرانسه (FFB) اعلام کرد از زمان لغو قرنطینه، شمار بسیاری از شرکتها به علت هزینههای تدابیر بهداشتی، با کاهش بودجه مواجهند.
الیویه سالرون رئیس این فدراسیون گفت پیش بینی میشود در سال ۲۰۲۰، ساختمان سازی کاهش ۱۸ درصدی داشته باشد و به این ترتیب ۱۲۰ هزار فرصت شغلی در معرض خطر قرار دارد. این نخستین بار است که فدراسیون با این دقت پیامدهای بحران کرونا و قرنطینه سختگیرانهای که از ماه مارس تا مه برای جلوگیری از شیوع این بیماری اعمال شد برآورد میکند.
انگلیس/جانسون: نیروهای مسلح نقش اساسی در رویارویی با کرونا داشتند
شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر گزارش داد: بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس در سخنانی درمورد طرح دولت این کشور برای رونق اقتصادی به منظور مقابله با تبعات اقتصادی بحران شیوع ویروس کرونا گفت نیروهای مسلح انگلیس نقش اساسی در رویارویی با بیماری کرونا در کشور داشتند.
بوریس جانسون گفت دولت این کشور به زودی طرحی برای اصلاح نظام برنامه ریزی آغاز خواهد کرد که گستردهترین طرح در انگلیس بعد از جنگ جهانی دوم است.
وی تاکید کرد باید گامهای بیشتری برداریم تا هر چه سریعتر زندگی را به حالت پیش از شیوع کرونا بازگردانیم.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس روز سه شنبه گفت انگلیس در خصوص مساله بیکاری، با یک بحران بسیار واقعی روبرو است.
انگلیس/ انگلیس علت شیوع شدید کرونا را در شهر لستر بررسی میکند
به گزارش خبرگزاری رویترز، مت هانکوک وزیر بهداشت انگلیس روز سه شنبه گفت تلاشها برای پی بردن به علت افزایش شدید شیوع ویروس کرونا در شهر لستر، ادامه دارد.
یونان ممنوعیت ورود مسافران از انگلیس را به این کشور تمدید کرد
دولت یونان اعلام کرد به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در این کشور ممنوعیت ورود مسافران از انگلیس به این کشور را تا ۲۹ تیرماه (۱۹ جولای) تمدید کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن به نقل از رسانههای انگلیس، بر اساس دستورالعمل جدید یونان، ازپرواز هواپیماها از مقصد انگلیس به یونان و ورود مسافران از انگلیس به یونان تا ۲۹ تیر ماه جلوگیری میشود.
این درشرایطی است که بخش عمده مشاغل در یونان به طور مستقیم و غیر مستقیم به صنعت توریسم وابسته است و یک چهارم تولید ناخالص داخلی یونان نیز از صنعت توریسم تامین میشود منابع خبری از یونان علت این تصمیم دولت را شمار زیاد مبتلایان و جان باختگان از کرونا در انگلیس اعلام کرده اند.
بر اساس امارهای رسمی منتشر شده در انگلیس، این کشور بدترین عملکرد را در مهار همه گیری ویروس کرونا در قاره اروپا داشته است و حتی بر اساس امار دولتی که بنا بر اعلام رسانههای این کشور کمترین میزان در مقایسه با گزارشهای مراکز اماری در این کشور است، تا کنون بیش از ۳۳ هزار نفر در این کشور به علت ابتلا به بیماری کووید – ۱۹ جان باختند که بیشترین امار در میان کشورهای اروپایی است.
غربیها معتقدند پس از همه گیری میزان نفوذ چین افزایش یافته است
نتیجه تحقیقی که شنبه منتشر شد نشان میدهد همه گیری ویروس کرونا موجب شد در کنار نفوذ رو به افول آمریکا شمار فزایندهای از غربیها چین را به عنوان قدرت نخست در نظر بگیرند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، صندوق ژرمن مارشال آمریکا در این زمینه افکار سنجی گستردهای در فرانسه، آلمان و آمریکا انجام داده است. در ماه مه بیش از یک چهارم فرانسویها که در این افکار سنجی شرکت کردند ، چین را بانفوذترین قدرت جهان دانستند. در ماه ژانویه ۱۳ درصد بود. در آلمان با ۱۲ درصد در ماه ژانویه و ۲۰ درصد در مه و آمریکا با ۶ درصد ماه ژانویه و ۱۴ درصد ماه مه وضعیت مشابهی حاکم است.
در هر سه کشور آمریکا همچنان به عنوان با نفوذترین کشور، اما با قاطعیت کمتر در نظر گرفته میشود. مارتین کنسه معاون دفتر پاریس این صندوق میگوید پیش از بحران مسئله نفوذ چین در جهان چندان یک مسئله انتزاعی بود. اما زمانی که شما به استقلال چین در تهیه ماسک و تجهیزات پزشکی میاندیشید این مسئله کاملا عینی میشود.
افکار عمومی در فرانسه و آلمان امیدوار است دولتشان در برابر پکن در زمینه تغییرات اقلیمی، حقوق بشر و حملات سایبری بسیار جدیتر ظاهر شود. اما با همه گیری ویروس کرونا که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مسئولیت آن را برعهده پکن میداند، تنشهای ناشی از جنگ تجاری میان آمریکا و چین تشدید شده است. نتیجه این نظرسنجی همچنین شکاف میان دو سوی اقیانوس در مورد نفوذ انگلیس را نشان میدهد که در اوایل سال اتحادیه اروپا را ترک کرد.
۵۳ درصد آمریکاییها انگلیس را بانفوذترین کشور اروپا میدانند. این در حالیست که تنها ۸ درصد آلمانیها و ۶ درصد فرانسویها چنین نظری دارند.
شرکت گیلیاد بهای تمام شده تنها داروی کرونا را اعلام کرد
بعد از مدتها انتظار، بهای تنها داروی اضطراری برای درمان کرونا اعلام شد و با اعلام جدید، مشخص شد قیمت این دارو چندان هم ارزان نیست.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان؛ بهای رمدیسیور، تنها داروی مجاز اضطراری برای درمان کرونا که در حال حاضر تایید شده است، به تازگی اعلام شده است.
در حال حاضر درباره اینکه تولید کنندگان این دارو چگونه درباره اینکه چه کسانی از میلیونها متقاضی برای دریافت این دارو انتخاب میشوند، شبهههایی وجود دارد.
شرکت گیلیاد که تنها تولید کننده این دارو در آمریکا به شمار میآید، تا کنون آن را به صورت اهدایی در اختیار مراکز درمانی قرار میداد که به نظر میرسد با اعلام قیمت این دارو، دیگر نمیتوان انتظار داشت دارویی ارزان در بازار برای درمان اضطراری کووید ۱۹ وجود داشته باشد.
به گفته شرکت، دو هزار و ۳۴۰ دلار برای دوره درمان پنج روزه برای دولت و سه هزار و ۱۲۰ دلار برای همین مقدار دوره درمان برای شرکتهای بیمه خصوصی دریافت میشود.
هر چند بهای اعلام شده برای این دارو کمتر از میزان پیش بینی شده است، ولی به باور عده ای، هنوز بهای اعلام شده خیلی بالاست و با توجه به اینکه مالیات دهندگان آمریکایی بخشی عمده از تامین بودجه تحقیقاتی برای تولید این دارو را پرداخت کرده اند، به باور برخی، گیلیاد بایست بهایی کمتر را برای این دارو در نظر میگرفت.
چین/افزایش فعالیت تولیدی در ماه ژوئن
دادههای رسمی که سه شنبه منتشر شد نشان میدهد فعالیت بخش تولیدی در چین در ماه ژوئن با روندی بسیار تند افزایش یافت. این در حالیست که اقتصاد این کشور از زمان لغو تدابیر قرنطینه مربوط به ویروس کرونا و افزایش سرمایه گذاریها از سوی دولت در حال احیاست.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پکن، با این حال دادههای منتشر شده توسط دفتر ملی آمار چین حاکیست سفارشهای صادرات به دلیل تاثیر جهانی بحران بهداشتی که سفارش خارجی را تحت تاثیر قرار داده است بسیار ناچیز است.
شاخص مدیران خرید در حوزه تولید در ماه ژوئن به ۵۰.۹ واحد رسید. این رقم در ماه گذشته ۵۰.۶ واحد بود و برای چهارمین ماه متوالی بالاتر از آستانه ۵۰ قرار گرفته است که انقباض را از انبساط فعالیتهای اقتصادی جدا میکند.
این توسعه ناشی از تسریع در روند تولید است. تقاضاهای جدید هم افزایش یافت که نشان دهنده از سرگیری دوباره تقاضای داخلی است.
یک تحقیق رسمی هم که نتیجه آن سه شنبه منتشر شد نشان داد فعالیت بخش خدمات هم در ماه ژوئن تسریع شد و شاخص مدیران خرید آن از ۵۳.۶ در ماه مه به ۵۴.۴ رسید.
استخدام ۲۲۰۰ پزشک و پرستار در پاکستان برای مقابله با کرونا
دولت ایالت سند پاکستان اعلام کرد: برای مقابله با بیماری کرونا، دستورالعمل استخدام فوری ۲۲۰۰ هزار پزشک، پرستار و نیروی متخصص بیمارستانی در دست بررسی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد به نقل از سایت خبری "ایکسپرس نیوز"، با گسترش پر شتاب ویروس کرونا در پاکستان به ویژه ایالت سند به عنوان دارنده بیشترین آمار مبتلایان به کرونا، دولت محلی این ایالت را به استخدام کادر درمانی بیشتر وادار کرد.
منابع خبری افزودند: "مراد علی شاه" سروزیر ایالت سند در نشستی با مسئولان بهداشتی این ایالت، آخرین وضعیت شیوع کرونا را در ایالت سند و نظام درمان و بهداشت برای مقابله با این بیماری بررسی کرد.
به گفته منابع خبری در این نشست با پیشنهاد "عذرا پیلجو" وزیر بهداشت ایالت سند مبنی بر افزایش کادر درمانی برای مقابله با هرگونه وضعیت بحرانی موافقت و دستورالعمل استخدام ۲۲۰۰ پزشک و پرستار صادر شد.
"ظفر میرزا" مشاور بهداشتی نخست وزیر پاکستان نیز هفته گذشته طی مصاحبهای از آموزش بیش از ۵ هزار کارآموز بهداشت و درمان برای مقابله با شرایط بحرانی کرونا خبر داده بود.
وزارت بهداشت پاکستان روز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد: شمار مبتلایان به کرونا در این کشور از مرز ۲۰۹ هزار نفر عبور کرده است که از این میان ۴۳۰۳ نفر جان باخته اند.
ایالت سند پاکستان با بیش از ۸۱ هزار مبتلا بیشترین درگیری با بیماری کووید -۱۹ و منطقه کشمیر تحت کنترل پاکستان با ۱۰۶۵ مورد آلودگی به ویروس کرونا کمتر از سایر مناطق پاکستان تحت تاثیر این بیماری قرار دارد.
سازمان بین المللی کار: کرونا ۱۴ درصد از ساعات کاری را به هدر داده است
به گزارش خبرگزاری رویترز، سازمان بین المللی کار روز سه شنبه اعلام کرد ۱۴ درصد از ساعات کاری در سه ماهه دوم امسال به سبب همه گیری ویروس کرونا به هدر رفته است که معادل ۴۰۰ میلیون شغل تمام وقت شمرده میشود.