تنها در فاصله چند ماهه از مراسم رونمایی و با وجود وعده مسولان وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر خرید محصولات تولید شده در این کارخانه ، اما شاهد درخواست این سازمان برای واردات کمباین برنج خارجی با تعرفه دولتی بوده ایم .
18 آذرماه سال 98 بود که متخصصان ، مهندسان و کارگران شرکت کمباین سازی اراک بعد از 2 سال تلاش و مهندسی معکوس توانستند نخستین کمباین برداشت برنج ایرانی را تولید و بعد از آزمایش مزرعه رونمایی کنند .
کمباینی با کیفیت بالا و ریزش محصول زیر یک درصد ، رونمایی از این محصول وطنی خبری خوش برای شالیکاران شمال کشور بود .
مدیر عامل کارخانه کمباین سازی اراک گفت : تنها در فاصله چند ماهه از مراسم رونمایی و با وجود وعده مسئولان وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر خرید محصولات تولید شده در این کارخانه ، اما شاهد درخواست این سازمان برای واردات کمباین برنج خارجی با تعرفه دولتی بوده ایم .
حمیدی فر افزود : گفته می شود نیاز کشور به کمباین برنج 2 هزار دستگاه است و این در حالی است که کارخانه کمباین سازی اراک توانمند در رفع نیاز کشور است .
وی گفت : با اینکه ظرفیت خط تولید کمباین برنج در این کارخانه 1000 دستگاه در سال است اما با حمایت وزارت جهاد کشاورزی سالانه می توانیم تا 2 هزار دستگاه تولید کنیم .
مدیر عامل کارخانه کمباین سازی ایران تخصیص ارز دولتی برای واردات کمباین خارجی ، خرید تجهیزات مورد نیاز تولید این نوع کمباین در کارخانه با ارز آزاد ، را رقابت نابرابر تولید داخلی با کالای خارجی دانست و گفت : یارانه دولتی باید برای تولید محصول ملی صرف شود .
مدیر فروش این کارخانه هم گفت : هم اکنون 100 درصد کمباین های برداشت برنج در کشور وارداتی است و با تخصیص ارز دولتی قیمت هر دستگاه کمباین خارجی 110 میلیون تومان تمام می شود .
یوسفی ادامه داد : به دلیل آنکه تمامی تجهیزات مورد نیاز ساخت کمباین برنج در این کارخانه با ارز آزاد تهیه می شود قیمت هر دستگاه کمباین ایرانی 250 میلیون تومان تمام می شود که به دلیل قیمت بالا توان رقابت با محصول خارجی را ندارد .
شرکت کمباین سازی ایران با نیم قرن تجربه توانمند در تولید سالانه 2 هزار دستگاه کمباین در سال است .
کمباین سبک ، سنگین برداشت غلات ، بیلر و کمباین برداشت برنج از جمله اصلی ترین محصولات این کارخانه ایرانی است .