در تنها کارگاه سنتی گلاب گیری روستای ده آبادِ بادرود ، سالانه ۴۵ نوع عرقیجات گیاهی تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر این کارگاه سنتی با اشاره به اینکه این تولیدات، محصول گلستانهای خود روستای ده آباد و شهر و روستاهای همجوار بوده و کاملاً طبیعی است، گفت: عمده فعالیت این کارگاه سنتی تولید گلاب است و در کنار آن، محصولات گیاهی دیگری نیز تولید و فرآوری میشود.
حسین محمدی دهآبادی افزود: با راهاندازی این کارگاه تولیدی، ۶ نفر به طور مستقیم و حدود ۱۵ نفر هم به طور غیرمستقیم مشغول به کار شده اند.
محمدی دهآبادی با بیان اینکه عمده فعالیت و دوران کاری کارگاه فصل بهار تا اوایل تابستان است، گفت: در این کارگاه به خصوص در فصل بهار تا اوایل تیر، روزانه حدود ۵۰۰ لیتر انواع و اقسام عرقیجات گیاهی، حدود ۳۰ تن گلاب تولید و پیش بینی میشود سالانه بیش از ۱۲۰ تن انواع و اقسام گلاب و عرقیجات گیاهی تولید شود.
روستای دهآباد از توابع بخش بادرود و کارگاه گلابگیری دیاوا، تنها کارگاه سنتی تولید محصولات گیاهی این بخش است و محصولات تولیدی آن به بازارهای استان اصفهان و سراسر کشور ارسال میشود.