آخرین اخبار کرونا در جهان؛
مبتلایان به کرونا به مرز ۹ میلیون نفر رسید
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۸ میلیون و ۸۰۴ هزار و شمار بهبودیافتگان از ۴ میلیون و ۶۵۷ هزار نفر فراتر رفت
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پایگاه اینترنتی وورد مترز اینفو (worldometers.info) که شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا در جهان را به صورت لحظهای منتشر و به روز رسانی میکند، اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۸ میلیون و ۸۰۴ هزار و ۹۷۲ نفر افزایش یافت و شمار بهبودیافتگان به ۴ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۷۳۱ نفر رسیده است. شمار جان باختگان نیز ۴۶۳ هزار و ۵۱۷ نفر اعلام شد.
آمار مبتلایان به کرونا در لبنان به ۱۵۳۶ نفر رسید
وزارت بهداشت لبنان در اطلاعیهای اعلام کرد تست کرونا ۲۶ نفر در شبانه روز گذشته مثبت شده و با این حساب تاکنون ۱۵۳۶ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
در این اطلاعیه آمده است ۱۰۰۶ نفر از مبتلایان به این ویروس، بهبود یافته و ۳۲ نفر هم جان باخته اند.
شمار مبتلایان در جمهوری آذربایجان به ۱۲۲۳۸ نفر رسید
ستاد ویژه مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۴۷۱ بیمار قطعی آلوده به ویروس کرونا شناسایی شدند. ثبت این تعداد مبتلا به ویروس کرونا در آمار روزانه این کشور تاکنون بی سابقه بوده است.
براساس این گزارش با مرگ ۵ نفر دیگر بر اثر کرونا تعداد جان باختگان هم به ۱۴۸ نفر افزایش یافت و آمار بهبود یافتگان نيز به ۶۵۱۶ نفر رسيد.
هم اکنون ۵۵۷۴ مبتلا به کرونا در بیمارستان های این کشور بستری و دوره درمان را سپری می کنند.
اروپا و برزیل ۳۵ درصد مبتلایان به کرونا را در اختیار دارند
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در برزیل از مرز یک میلیون نفر گذشت و در حال حاضر شمار مبتلایان در سراسر اروپا نیز از مرز دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر فراتر رفته است. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با برگزاری نخستین گردهمایی انتخاباتی خود در دوران شیوع کرونا، بیماری کووید - ۱۹ را به چالش کشیده است.
هند رتبه چهارم بيشترين مبتلا به کرونا
وزارت بهداشت هند روز شنبه اعلام کرد با ثبت چهارده هزار و ۵۱۶ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹، آمار کل مبتلایان به این بیماری در کشور به سیصد و نود و پنج هزار و ۷۴ مورد (۳۹۵۰۷۴) و تعداد قربانیان کرونا هم به دوازده هزار و ۹۴۸ مورد رسید.
هند در حال حاضر پس از آمریکا، برزیل و روسیه در رده چهارم بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا قرار دارد.
وزارت بهداشت هند در حالی از افزایش قابل توجه تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ خبر داد که دولت دهلی نو روز جمعه دستورالعملهای جدیدی به بیمارستانها درباره لغو تعطیلی همه کارکنان و احضار فوری کارمندان غایب صادر کرد.
شمار مبتلایان به کرونا در ایتالیا به بیش از ۲۳۸ هزار نفر رسيد
براساس گزارش وزارت بهداشت ایتالیا، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۲۳۸ هزار ۲۷۵ نفر رسید.
شمار قربانیان این ویروس نیز به ۳۴ هزار و ۶۱۰ نفر افزایش یافته و آمار بهبود یافتگان نيز به ۱۸۲ هزار و ۴۵۳ نفر رسیده است.
پيشنهاد کاهش سطح هشدار کرونايي در انگليس
مرکز مشترک امنیت بیولوژیک (Joint Biosecurity Centre) در انگلیس توصیه کرد سطح هشدار کرونایی در این کشور از درجه چهار به سه کاهش یابد.
در انگلیس سطح هشدار درباره همه گیری ویروس کرونا پنج درجه در نظر گرفته شده است که هم اکنون در درجه چهار قرار دارد و چنانچه این هشدار با یک درجه کاهش به درجه سه برسد به مفهوم آن است که همه گیری کووید ۱۹، در سطح عمومی ادامه دارد و هنوز پایان نیافته است، اما انتقال ویروس کرونا دیگر "به صورت بسیار تصاعدی و افزایش یابنده" نیست.
دولت انگلیس در حالی بخش عمدهای از محدودیتهای کرونایی را لغو کرده است که شمار مبتلایان و جان باختگان از کرونا در این کشور همچنان بالاترین میزان در قاره اروپاست و در این باره سازمان جهانی بهداشت نیز به دولت انگلیس درباره پیامدهای آن هشدار داده است.
با تشتت آمار درباره شمار جان باختگان از کرونا در این کشور، یافتن شمار واقعی قربانیان ویروس کرونا در انگلیس نیز به یک معما مبدل شده است، زیرا در حالی که مرکز ملی آمار انگلیس از دو هفته پیش اعلام کرده شمار قربانیان همه گیری کووید ۱۹ از ۵۰ هزار نفر فراتر رفته است، دولت انگلیس هنوز شمار جان باختگان از این همه گیری را کمتر از ۴۳ هزار نفر اعلام میکند.
روزنامه ایندیپندنت به نقل از آمار رسمی وزارتخانه و سازمانهای دولتی نوشت اکنون شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور از ۶۰ هزار نفر هم فراتر رفته است.
کمپين انتخاباتي ترامپ و کرونا
شش تن از برگزارکنندگان کمپین انتخاباتی ترامپ در شهر تالسا در ایالت اوکلاهما به ویروس کرونا آلوده شده اند.
انگليس رتبه نخست بدترين عملکرد در مواجه با ويروس کرونا در قاره اروپا
براساس گزارشهای منتشر شده در انگلیس تاکنون بیش از ۳۱۳ هزار نفر در این کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و همچنان روزانه بیش از هزار نفر بر شمار مبتلایان به بیماری کرونا در این کشور افزوده میشود.
وزارت بهداشت انگلیس شمار جان باختگان از کرونا در این کشور را نیز تا دیروز ۴۲ هزار و ۴۶۱ نفر اعلام کرد.
این در حالی است که علاوه بر مرکز ملی آمار انگلیس نهادهای ناظر شمار واقعی جان باختگان را در این کشور بسیار بیشتر از آمار اعلامی دولت میدانند.
مرکز ملی آمار انگلیس پیشتر اعلام کرد شمار واقعی جان باختگان از کرونا در این کشور حدود ۱۱ هزار نفر بیشتر از آمار اعلامی دولت است.
تشتت آمار شمار جان باخگان از کرونا در انگلیس موجب شده است یافتن شمار واقعی جان باختگان از کرونا در این کشور به معما تبدیل شود. برخی نهادهای مدنی دولت را به پنهان کاری در اعلام شمار واقعی جان باختگان از کرونا متهم میکنند.
انگلیس که حتی با آمار اعلامی دولت نیز بیشترین جان باخته از کرونا در قاره اروپا به نام این کشور ثبت شده براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی در مهار همه گیری ویروس کرونا بدترین عملکرد را در این قاره داشته است.
در حالی که مرکز ملی آمار انگلیس از دو هفته پیش اعلام کرد شمار قربانیان همه گیری کووید-۱۹ از ۵۰ هزار نفر فراتر رفته است، دولت انگلیس هنوز شمار جان باختگان از این همه گیری را کمتر از ۴۳ هزار نفر اعلام میکند.
فراخوان کادر درماني بازنشسته به خدمت در مصر
وزارت بهداشت مصر در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۴۷ مورد ابتلا به کووید-۱۹ را در این کشور شناسایی کرد.
براساس آمار منتشر شده تعداد کل مبتلایان تا بعدازظهر شنبه به ۵۳ هزار و ۷۵۸ نفر رسید و مجموع قربانیان با احتساب ۸۹ قربانی امروز به ۲۱۰۶ نفر و تعداد کل بهبود یافتگان نیز ۱۴ هزار و ۳۲۷ نفر شد.
با افزایش بحران کرونا و افزایش شمار مبتلایان به این ویروس، هاله زاید وزیر بهداشت مصر پزشکان و پرستاران بازنشسته را به کمک فراخواند.
زاید از بازنشستگان کادر درمانی تقاضا کرد برای همکاری در واحدها و مراکز بهداشت و درمان و ارائه خدمات پزشکی به هموطنان براي امضای قرارداد مجدد به وزارت بهداشت مراجعه کنند.
آغاز تحقیقات خرید ۱۵ میلیون ماسک در بلژیک
دادستانی بلژیک روز شنبه اعلام کرد دستگاه قضایی این کشور تحقیقاتی را درباره شرایط نسبت داده شده به یک شرکت لوکزامبورگی در خصوص سفارش دولتی بلژیک برای خرید ۱۵ میلیون ماسک پارچهای قابل شستشو آغاز کرده است.
دادستانی بلژیک با تایید اخبار رسانهها در این باره اعلام کرد این تحقیق به ماسکهای محافظت در برابر ویروس کرونا که برای جمعیت بلژیک در نظر گرفته شده بود، مربوط میشود. این ماسکها را وزارت دفاع بلژیک به نام دولت سفارش داده بود که دوشنبه گذشته توزیع آنها از طریق داروخانهها آغاز شد.
به نوشته روزنامه لو سوار، سفارش این ماسکها به شرکت آوروکس (Avrox) که بیش از ۳۰ میلیون یورو برآورد شده است، احتمالا با تخلفاتی همراه بوده است و یکی از نامزدهای ناکام در مناقصه این ماسکها پرونده را به شورای دولتی بلژیک ارائه کرده است.
ویلمین بائرت (Willemien Baert) , سخنگوی دادستانی بروکسل بدون اشاره به جزئیات بیشتر اعلام کرد ”تحقیقاتی قضایی به منظور مشخص نمودن این امر که آیا تخلفی صورت گرفته یا خیر، آغاز شده است“.
خبرگزاری بلژیکی بلگا نیز به نوبه خود خاطر نشان کرد تحقیق دادستانی در ماه ژوئن بعد از انتقال گزارشی که دفتر مرکزی مبارزه با فساد تدوین کرده است، آغاز شد.
اعطای این قرار عمومی به آوروکس خشم بسیاری از فدراسیونهای نساجی و مد بلژیک از جمله کریمدا (Creamoda) را خشمگین کرد که از شرکت لوکزامبورگی انتقاد میکنند الزامات بهداشتی را درباره تولید ماسک رعایت نکرده است.
فیلیپ گوفن، وزیر امور خارجه و دفاع بلژیک خود بارها از ”کیفیت خوب“ این ماسکها دفاع کرده است و این در حالی است که این جنجال در روزهای اخیر به حوزه سیاسی کشیده شده است.
یکی از نقاط تنش درباره این ماسکها به درجه شستشو مربوط میشود. آوروکس برای تضمین استفاده طولانی مدت از ماسک درجه شستشوی ۳۰ درجه را برای این ماسکها توصیه کرده است و این در حالی است که مقامات بهداشتی همیشه بر ضرورت شستشوی ۶۰ درجه تاکید کرده اند.
فیلیپ گوفن برای دفاع از گزینه آوروکس اعلام کرد در چارچوب مناقصه ”ما از الزام شستشوی ۶۰ درجه به یک توصیه گذر کرده ایم“.
ژان نو (Jean Nève) , رئیس کمیسیون عالی بهداشت بلژیک نیز این سخن گوفن را ”کمدی سورئالیستی“ توصیف کرده است.
این مقام بلژیکی در گفتگو با شبکه تلویزیون فرانسه زبان آر تی بی اف (RTBF) گفت ”وزیر سعی میکند چیزی را که به طور مسلم غلط یا در زمینه تولید این ماسکها اشتباه است، توجیه کند“.
در بلژیک که ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، ویروس کرونا تا امروز به مرگ ۹ هزار و ۶۹۶ نفر منجر شده است که یکی از بالاترین مرگ و میرهای کرونا در جهان به شمار میرود.
حوزه درياي کارائيب و آمريکاي جنوبي با دو ميليون مبتلا
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مونته ویدئو (اروگوئه)، شمار مبتلایان به بیماری کووید - ۱۹ در آمریکای لاتین و حوزه دریای کارائیب به بیش از دو میلیون نفر رسید. خبرگزاری فرانسه این آمار را بر اساس دادههای رسمی دریافتی از کشورهای منطقه به دست آورده است.
حوزه درياي کارائيب و آمريکاي جنوبي با دو ميليون مبتلا
خبرگزاری فرانسه از مونته ویدئو (اروگوئه) اعلام کرد شمار مبتلایان به بیماری کووید-19 در آمریکای لاتین و حوزه دریای کارائیب به بیش از دو میلیون نفر رسید.خبرگزاری فرانسه این آمار را بر اساس داده های رسمی دریافتی از کشورهای منطقه به دست آورده است.
۱۰۰۰ نفر از یک شرکت آلمانی به کرونا مبتلا شدند
آزمایش ویروس کرونا در بیش از هزار نفر از کارکنان شرکت آلمانی فراوری گوشت تونیس روز شنبه مثبت اعلام شد و این امر مقامات بهداشتی محلی را وادار کرد دستور قرنطینه شش هزار و ۵۰۰ نفر کارکنان شرکت و خانوادههای آنها را صادر کنند.
همه گیری در نزدیکی شهر گوترسلو در ایالت نوردراین - وستفالن روز چهارشنبه برای نخستین بار هنگامی اعلام شد که آزمایش ۴۰۰ کارگر مثبت شد. روز جمعه این رقم به ۸۰۳ و روز شنبه به یک هزار و ۲۹ نفر رسید.
کلمنس تونیس، مالک شرکت در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد همه گیری برای شرکت ما نشانگر ”بحرانی جدی“ است.
وی گفت ”به عنوان یک شرکت ما فکر میکنیم همه کارها را درست انجام داده ایم“. وی افزود شرکت وی در جمع آوری دادههای شخصی کارکنان و پیمانکاران فرعی برای این که مقامات بتوانند همه گیری را رصد کنند، با مشکل مواجه بوده است.
کلمنس تونیس افزود ”به عنوان یک کارفرما من فقط میتوانم عذر خواهی کنم. ما مسبب آن و به طور کامل مسئول هستیم“.
همه گیری ممکن است ایالت نوردراین-وستفالن را مجبور کند قرنطینه شدیدی را برقرار کند.
چین روز پنجشنبه واردات گوشت از کارخانهای را که در آن همه گیری شیوع پیدا کرده بود، ممنوع کرد.
هر چند که مدیریت بحران کرونا ویروس در آلمان از کارآمدترینها در اروپا به شمار میرود، این کشور همه گیریهای زیادی را در کشتارگاههای خود ثبت کرده است که کارکنان آنها اغلب مهاجرانی هستند که در واحدهای مسکونی پر ازدحامی زندگی میکنند که شرکتها برای آنها تامین کرده اند.