موارد جدید آلودگی به ویروس کرونا
آخرین اخبار کرونا ویروس در جهان
شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان به هشت میلیون و ۴۱۸ هزار و ۶۰۱ نفر و شمار جان باختگان به ۴۵۱ هزار و ۶۷۲ تن افزایش یافته است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ به نفل از خبرگزاری رویترز، وزارت بهداشت پاناما اعلام کرد، این کشور روز چهارشنبه ۶۳۵ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا را ثبت کرد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در پاناما به ۲۲ هزار و ۵۹۷ مورد رسید.این وزارتخانه همچنین از جان باختن ۱۳ نفر دیگر بر اثر ویروس کرونا خبر داد.وزارت بهداشت پاناما همچنین تعداد کل جان باختگان بر اثر ویروس کرونا در این کشور را ۴۷۰ نفر اعلام کرد.
چین/ تلاش برای مهار سریع و موثر شیوع مجدد کرونا
روزنامه فرانسوی لکسپرس در پایگاه اینترنتی خود نوشت چین که به علت تعلل در مقابله با شیوع ویروس کرونا در ووهان با اعتراضات و انتقادات فراوانی به ویژه از طرف آمریکا روبرو شد، اکنون تلاش میکند با مهار سریع موارد جدید ابتلا به کرونا در پکن، ضمن پاسخ به این انتقادات چهره خود را نیز در عرصه بین المللی ترمیم کند.
مقامات چین ضمن ابراز نگرانی از وضعیت به شدت وخیمی که به علت شیوع ویروس کرونا در پکن پایتخت این کشور ایجاد شده است، تاکید کرده اند که در روزهای اخیر تلاشهای گستردهای را به منظور مقابله با موج جدید شیوع ویروس کرونا در شهر بیست و یک میلیون نفری پکن آغاز کرده اند.
در حالی که به مدت تقریبا پنجاه روز هیچ مورد جدیدی از ابتلا به ویروس کرونا توسط مقامات پکن اعلام نشده بود، منابع خبری چهارشنبه هفدهم ژوئن در پکن اعلام کردند از پنجشنبه یازدهم ژوئن ۱۳۷ نفر از ساکنان این شهر به کووید ۱۹ مبتلا شده اند. به گفته مقامات بهداشتی چین، علت اصلی شیوع دوباره ویروس کرونا در پکن بازار بزرگ شیانفادی واقع در جنوب این شهر است. با این که شمار افراد مبتلا به کووید ۱۹ در پکن محدود است مقامات بهداشتی این کلانشهر تلاشهای گستردهای را برای مهار آن به کار گرفته اند. به دستور وزارت بهداشت چین دهها منطقه مسکونی در پکن قرنطینه شده اند، همه مدارس و دانشگاهها بسته شده اند، ظرفیتهای غربالگری کووید ۱۹ به نود هزار نفر در روز افزایش یافته است و برخی مسئولان محلی نیز از سمتهای خود برکنار شده اند. دو فرودگاه پکن نیز به منظور محدودکردن هر چه بیشتر شیوع ویروس، بیش از یک هزار پرواز را لغو کرده اند. پیامی که از این اقدامات و تلاشهای گسترده مقامات چین استنباط میشود، کاملا روشن است: رژیم کمونیست چین تلاش میکند چهره خود را در جهان ترمیم کند.
اعلام سه روز منع تردد شهری در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه از منع تردد سه روزه در این کشور به علت امتحانات ورودی دانشگاه و دبیرستانها خبر داد. فخرالدین کوجا در شبکه اجتماعی خود اعلام کرد در چارچوب توصیههای بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا و دستورات رجب طیب اردوغان رییس جمهورمان طی روزهای برگزاری امتحانات ورودی دانشگاهها و دبیرستانها منع رفت و آمد عموی اعلام میشود تا امتحان دهندگان بتوانند بدون دغدغه بر سر جلسات آزمونها حاضر شوند. در ترکیه تا کنون ۱۸۲ هزارو ۷۲۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جانباختگان نیز به ۴ هزارو ۸۶۱ نفر رسیده است.
روسیه/ افزایش نگران کننده شمار کودکان مبتلا به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، تاکنون بیش از ۵۰ هزار کودک در سراسر روسیه به کرونا مبتلا شده اند، که معادل بیش از ۸ درصد از کل مبتلایان است. با شناسایی ۷ هزار و ۷۹۰ مبتلای قطعی در شبانه روز گذشته، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در روسیه به ۵۶۱ هزار و ۹۱ نفر افزایش پیدا کرده است.
در همین مدت ۱۸۲ نفر بر اثر عوارض کرونا جان باختند تا مجموع جان باختگان به ۷ هزار و ۶۶۰ نفر برسد. تاکنون حدود ۳۱۲ هزار نفر با بهبودی از بیمارستانها و مراکز درمانی ترخیص شده اند.
استرالیا/کانتاس از تعلیق پروازهای بین المللی تا اکتبر خبر داد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سیدنی، این تصمیم بعد از اظهارات سیمون بیرینگام، وزیر گردشگری استرالیا گرفته شد که از سر گیری مسافرت به خارج را قبل از سال آینده چندان محتمل ندانست.
در همین حال کانتاس اعلام کرد «ما همواره پروازهای پیش بینی شده به تاسمانی و همچنین نیوزیلند را در ماههای آتی انجام خواهیم داد».استرالیا و نیوزیلند بعد از آنکه موفق شدند با همه گیری کووید ۱۹ مقابله کنند، بخشی از محدودیتها را لغو کردند.
جهان/ شمار مبتلایان به کرونا از هشت میلیون و ۴۱۸ هزار نفر گذشت
شمار مبتلایان به کرونا در جهان به بیش از هشت میلیون و ۴۱۸ هزار نفر رسیده است.
به گزارش پایگاه ورلد میترز اینفو (worldometers.info) که لحظه به لحظه شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا را به صورت جهانی منتشر و به روز رسانی میکند، شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان به هشت میلیون و ۴۱۸ هزار و ۶۰۱ نفر و شمار جان باختگان به ۴۵۱ هزار و ۶۷۲ تن افزایش یافته است.
براساس این آمار، چهار میلیون و ۴۳۰ هزار و ۸۸۷ نفر هم در جهان از این بیماری بهبود یافته اند.
آمریکا در بین کشورهای جهان هم از نظر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا و هم تعداد قربانیان در رتبه اول و برزیل در رتبه دوم قرار دارد.
روسیه از نظر تعداد ابتلایان و انگلیس از نظر تعداد قربانیان در رتبههای سوم قرار دارند.
اندونزی/ ۱۳۳۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز از جاکارتا، یک مقام وزارت بهداشت اندونزی روز پنجشنبه از یک هزار و ۳۳۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در اندونزی به ۴۲ هزار و ۷۶۲ مورد رسید.اندونزی همچنین از ۶۳ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در اندونزی به دو هزار و ۳۳۹ مورد رسید.
آمریکا/ شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به ۱۱۹ هزار و ۹۴۱ نفر رسید
به گزارش پایگاه ورلد میترز اینفو (worldometers.info) که لحظه به لحظه شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا را به صورت جهانی منتشر و به روز رسانی میکند، شمار جان باختگان ویروس کرونا در آمریکا به ۱۱۹ هزار و ۹۴۱ تن و شمار افراد مبتلا به دو میلیون و ۲۳۴ هزار و ۴۷۵ نفر افزایش یافته است. از این تعداد ۹۱۸ هزار و ۷۹۶ نفر نیز از این بیماری بهبود یافته اند.
براساس این آمار، بیشترین مبتلایان و آمار مرگ ناشی از کرونا در نیویورک است. تاکنون ۳۱ هزار و ۴۶ نفر در نیویورک براثر ابتلا به کرونا مرده اند و ۴۰۶ هزار و ۳۶۷ نفر هم مبتلا شده اند.
نظرسنجی در آمریکا/بیشتر مردم عملکرد دولت را متوسط یا ضعیف میدانند
مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا گفت باید به خاطر پاسخ آمریکا به شیوع کرونا جشن گرفت، اما نتیجه یک نظرسنجی جدید نشان میدهد بیش از نیمی از مردم آمریکا پاسخ دولت به شیوع این بیماری را متوسط یا ضعیف میدانند.
به گزارش آسوشیتدپرس، بر اساس نظرسنجی گالوپ و وست هلث که پنجشنبه منتشر شد، ۷۵ درصد بزرگسالان آمریکایی پاسخ ملی به شیوع این بیماری همه گیر را متوسط یا ضعیف دانستند، به ویژه با توجه به این واقعیت که آمریکا گرانترین نظام بهداشتی جهان را دارد.
این آمار برای ترامپ و گروهش در کاخ سفید هشداردهنده است، آن هم در حالی که تلاش میکنند توجه را از پیش بینیها درباره افزایش شمار تلفات کرونا در کشور به احیای اقتصادی کشور معطوف کنند که موجب تقویت وی در مسیر انتخاب دوباره به سمت ریاست جمهوری میشود.
پنس که رئیس کارگروه مقابله با کرونا در کاخ سفید است، در مقالهای که چهارشنبه در وال استریت ژورنال منتشر شد، از رسانههای خبری به خاطر تمرکز بر افزایش شمار مبتلایان کرونا در ایالتهایی همچون تگزاس و آریزونا انتقاد کرد و گفت: «ما روند شیوع بیماری را کند کردیم، ما از آسیب پذیرترین افراد مراقبت کردیم، جان مردم را نجات دادیم و مبنای محکمی برای چالشهایی که ممکن است در آینده با آن رو به رو شویم، ایجاد کردیم. باید به خاطر اینها جشن گرفت، نه اینکه رسانه هراس ایجاد کنند.»
بر اساس نظرسنجی گالوپ و وست هلث که ۱۱ تا ۲۲ مه به صورت تلفنی از هزار و ۱۶ آمریکایی از همه ۵۰ ایالت کشور به عمل آمد، ۲۳ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی به پاسخ ملی به شیوع کرونا امتیاز عالی یا بسیار خوب و ۲۰ درصد امتیاز خوب دادند جورجز بنجامین، رئیس اتحادیه بهداشت عمومی آمریکا گفت: «ما همیشه تصور میکردیم بهترین شرایط را داریم- چطور ممکن است که آمریکا ماسک، دستکش، و لباس محافظ کافی نداشته باشد؟»
وی که نتایج نظرسنجی را بررسی میکرد گفت: «پاسخ این است که ما همواره بدون برنامه ریزی مناسب فرض میکردیم همه این اقلام را داریم.»
نتیجه این نظرسنجی در حالی منتشر شد که آینده این بیماری همه گیر در آمریکا معلوم نیست. مؤسسه ارزیابی بهداشتی دانشگاه واشنگتن مرگ ۲۰۰ هزار نفر بر اثر کرونا را تا یکم اکتبر پیش بینی میکند. چند ایالتی که از بازگشایی حمایت کرده اند، با افزایش مبتلایان رو به رو هستند و این نگرانی وجود دارد که تظاهرات گسترده در اعتراض به کشته شدن شهروندان سیاهپوست، روند شیوع ویروس را تسریع کند.
تیم لاش، رئیس مرکز سیاست وست هلث که برای کاهش هزینههای بهداشت و درمان تلاش میکند، گفت: «به نظر من، آنچه درخصوص پاسخ به شیوع ویروس شاهد بوده ایم، رهبری آشفته و توام با اختلاف نظر است و نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که مردم آمریکا از این امر به خوبی آگاهند.»
دن ویترز، رئیس مؤسسه گالوپ گفت رضایت کمتر از تلاشها برای مقابله با شیوع ویروس، بیشتر در میان افراد تحصیلکرده بود. ۶۵ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهها و ۴۹ درصد افرادی که مدرک دیپلم یا زیر دیپلم داشتند، این تلاشها را متوسط یا ضعیف دانستند.
در طول شیوع بیماری کووید ۱۹، ترامپ با بسیاری از دانشمندان اختلاف داشته است. وی در ابتدای شیوع بیماری، تاثیر احتمالی ویروس را کم اهمیت شمرد و بعدها از راههای درمانی حمایت کرد که معلوم شد خطرناک و غیرمؤثر است.
نظرسجی اخیر همچنین حاکی از تفاوت دیدگاه درباره عملکرد دولت در مقابله با این بیماری، اساس نژاد و قومیت بود. به گفته رویترز، ۶۶ درصد از سیاهپوستان و اقلیتهای دیگر به تلاش ملی برای مقابله با شیوع ویروس امتیاز پایین دادند، در حالی که شمار سفیدپوستانی که به عملکرد دولت امتیاز پایین دادند ۵۱ درصد بود. آمریکاییهای آفریقایی تبار سهم نامتناسب و زیادی از آمار تلفات و مبتلایان کرونا را به خود اختصاص داده اند.
این نظرسنجی برداشتهای عمومی درباره اختلاف دوحزبی بر سر کووید ۱۹ را تقویت میکند، چرا که ۴۴ درصد جمهوریخواهان، پاسخ دولت را عالی یا بسیار خوب دانستند، در حالی که فقط شش درصد دموکراتها چنین عقیدهای داشتند. در میان افراد مستقل که هیچ وابستگی حزبی نداشتند، ۵۷ درصد، پاسخ دولت را متوسط یا ضعیف و ۲۰ درصد عالی یا بسیار خوب دانستند.
با وجود این، توافق گستردهای روی یک موضوع وجود داشت: ۸۸ درصد آمریکاییها خواستار مذاکره دولت با شرکتهای داروسازی درباره قیمت دارو و درمان کووید ۱۹ هستند. این توافق فراتر از خطوط حزبی است.
عراق/ ابتکار اهدای پلاسمای خون بهبودیافتگان از کرونا در استان کربلا
استاندار کربلا از ابتکار اهدای پلاسمای خون بهبود یافتگان از بیماری کرونا برای درمان شهروندان مبتلا به این ویروس خبر داد.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبری سومریه نیوز عراق، نصیف جاسم الخطابی دیروز اعلام کرد به اهداء کنندگان پلاسمای خون پس از قرعه کشی جوایزی داده خواهد شد و برای نفر اول یک دستگاه خودروی جدید و برای نفرات دوم و سوم نیز یک قطعه زمین در کربلا اختصاص خواهد یافت و محل اهدای پلاسما نیز شهرک درمانی امام حسین علیه السلام خواهد بود.
وی همچنین از شهروندان در استان کربلا خواست فاصله اجتماعی را رعایت و از ماسک و دستکش استفاده کنند، زیرا به کاهش مبتلایان به کرونا به شدت کمک میکند.
روسیه/ ۷۷۹۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد: شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور هفت هزار و ۷۹۰ مورد افزایش یافت و به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به این ویروس در روسیه به ۵۶۱ هزار و ۹۱ مورد رسید.
مقامات بخش بهداشت روسیه همچنین از ۱۸۲ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر دادند و به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر این ویروس در روسیه به هفت هزار و ۶۶۰ مورد رسید.
انگلیس/وزیر بهداشت انگلیس فاصله اجتماعی را در پارلمان این کشور رعایت نکرد
تصویری در شبکه اجتماعی توئیتر منتشر شده است که نشان میدهد مت هنکاک، وزیر بهداشت انگلیس فاصله اجتماعی را در پارلمان این کشور رعایت نکرده است. وی در حالی که ماسک هم به صورت نداشت، خود را به یکی از اعضای پارلمان که ایستاده در حال سخنرانی بود، رساند و بدون رعایت فاصله اجتماعی کنار او ایستاد. جالب اینکه عضو پارلمان خود را عقب کشید و به وزیر بهداشت فهماند که باید با فاصله بایستد.
آفریقای جنوبی/ابتکار فاصله گذاری اجتماعی در مدارس کیپ تاون
به گزارش پایگاه اجتماعی توئیتر، کلاسهای درس در مدارس شهر کیپ تاون در آفریقای جنوبی فاصله گذاری شدند. در این مدارس دور هر دانش آموز در حالی که روی نیمکت نشسته، پوششی پلاستیکی ایجاد شده است تا از آلوده شدن به ویروسهای احتمالی معلق در هوا در امان بماند. دانش آموزان در همین حال ماسک به صورت دارند.
قزاقستان/ ابتلا نور سلطان نظر بایف به کرونا
به گزارش خبرگزاری فرانسه، منابع رسمی قزاقستان روز پنجشنبه اعلام کردند: نور سلطان نظر بایف، رئیس جمهور پیشین این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده است.
قزاقستان/ محدودیتهای جدید مقابله با ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز، دولت قزاقستان اعلام کرد محدودیتهای مرتبط با ویروس کرونا را طی روزهای ۲۰ و ۲۱ ژوئن تشدید میکند.
دولت قزاقستان همچنین اعلام کرد مراکز خرید، بازارها و پارکها طی روزهای ۲۰ و ۲۱ ژوئن تعطیل خواهند بود.
دولت قزاقستان افزود شمار تختهای بیمارستانی را افزایش و آزمایش ویروس کرونا را گسترش میدهد.
بهره برداری از فرصتهای ایجاد شده ناشی از کووید-۱۹
به گزارش خبرگزاری رویترز، دومنیک راب وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد روسیه و دیگران در حال تلاش برای بهره برداری از فرصتهای ایجاد شده ناشی از کووید-۱۹ هستند.
کره جنوبی/ ثبت ۵۹ مورد جدید ابتلا
به گزارش خبرگزاری شین هوا از سئول، کره جنوبی روز پنجشنبه از ۵۹ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در کره جنوبی به ۱۲ هزار و ۲۵۷ مورد رسید.
از این موارد جدید ابتلا، هشت مورد از خارج وارد کره جنوبی شده اند.
همچنین با جان باختن یک نفر دیگر در کره جنوبی به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹، شمار موارد مرگ بر اثر این بیماری در این کشور به ۲۸۰ مورد رسید.
خطر شبکههای اجتماعی بر سلامت کاربران
به گزارش بی بی سی، گزارشی جدید هشدار داد: شبکههای اجتماعی مثل فیس بوک و یوتیوب احتمالا سلامت کاربران خود را به خطر میاندازند، زیرا آنها اطلاعات نادرست و غیرقطعی را درباره کرونا منتشر میکنند.نتایج این مطالعه را که دانشگاه کینگز لندن انجام داده است، نشان میدهد افرادی که خبرهای این رسانههای اجتماعی را دنبال میکنند بیشتر از دیگران قوانین و محدودیتهای کرونا را زیرپا میگذارند.
ثبت بیشترین مبتلا در هند
بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در یک شبانه روز در هند به ثبت رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو، در ۲۴ ساعت گذشته، دوازده هزار و ۸۸۱ مورد جدید گزارش شد.
بر اساس آمارهای وزارت بهداشت ورفاه خانواده هند از آغاز تاکنون تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۳۶۶ هزار و ۹۴۶ نفر افزایش یافت.از بین این افراد ۱۹۴ هزار و ۳۲۵ نفر بهبود یافته اند و از بیمارستان مرخص شدند. ۱۲ هزار و ۲۳۷ نفر نیز تا کنون جان باختند.از سوی دیگر تعداد آزمایش روزانه نمونههای مرتبط با ویروس کرونا در هند افزایش یافت.بر اساس اعلام شورای تحقیقاتی پزشکی هند، در یک روز یعنی در هفدهم ماه میلادی ۱۶۵ هزار و ۴۱۲ نمونه درباره ویروس کرونا در هند آزمایش شد.آمار روزانه دیروز بیشترین تعداد آزمایش نمونههای کرونا در سه ماه اخیر است.
تا هفدهم ماه میلادی (دیروز) شش میلیون و ۲۴۹ هزار و ۶۶۶ نمونه درباره ویروس کرونا در هند ازمایش شد.
تایلند/ شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا به ۳۱۴۱ مورد رسید
به گزارش خبرگزاری رویترز از بانکوک، تایلند روز پنجشنبه از شش مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در تایلند به سه هزار و ۱۴۱ مورد رسید.
از آغاز شیوع ویروس کرونا در تایلند تاکنون, ۵۸ نفر در این کشور بر اثر این ویروس جان باخته اند.
شناسایی ۲۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در چین
۲۸ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در چین شامل ۲۱ تن در پکن و ۷ تن در استانهای دیگر شناسایی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از پکن از کمیسیون ملی بهداشت چین، از تعداد ۲۸ بیمار مبتلا به کرونا، ۲۴ تن محلی و ۴ تن هم وارداتی هستند از بیماران محلی ۲۱ نفر در پکن، دو تن در استان خبی و یک تن هم در شهر تیانجین در همسایگی پکن گزارش شده است. مقامات بهداشتی چین با بیان اینکه در شبانه روز گذشته ۸ بیمار ناقل خاموش هم شناسایی شده اند اعلام کردند در روز گذشته هیچ فردی به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را در چین از دست نداده است.
در پی موج دوم شیوع ویروس کرونا در پکن پایتخت چین، شهردار این شهر نسبت به افزایش شمار مبتلایان و «وخامت شدید اوضاع» در این کلانشهر هشدار داد و گفت از پنجشنبه گذشته تاکنون بیش از ۱۸۹ مورد جدید ابتلا به ویروس در پایتخت چین شناسایی و ثبت شده است.
آلمان/ ۵۸۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز، موسسه روبرت کخ اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با ۵۸۰ مورد افزایش به ۱۸۷ هزار و ۷۶۴ مورد رسید.این موسسه همچنین اعلام کرد شمار جان باختگان بر اثر ویروس کرونا در آلمان با ۲۶ نفر افزایش به هشت هزار و ۸۵۶ نفر رسید.
ادعای دروغین ترامپ درباره در حال نابودی بودن کرونا
به گزارش سی ان ان، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به دروغ ادعا کرد، ویروس کرونا در حال از بین رفتن است. وی در حالی چنین ادعایی میکند که چندین ایالت آمریکا افزایش بسیار زیاد بستری شدن مبتلایان به کرونا و نیز افزایش شدید ثبت موارد جدید ابتلا به کرونا را گزارش کرده اند.