آخرین اخبار کرونا در جهان
شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید
تاکنون در جهان ۷ میلیون و ۷۳۲ هزار و ۴۸۵ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده، ۳ میلیون و ۹۵۶ هزار و ۲۷۲ نفر بهبود یافته و ۴۲۸ هزار و ۲۳۶ نفر نیز جان باخته اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در جهان به شرح زیر است:
تاکنون در جهان ۷ میلیون و ۷۳۲ هزار و ۴۸۵ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده، ۳ میلیون و ۹۵۶ هزار و ۲۷۲ نفر بهبود یافته و ۴۲۸ هزار و ۲۳۶ نفر نیز جان باخته اند.
مبتلا شدن ۱ هزار و ۱۴ نفر دیگر به کرونا در اندونزی
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت بهداشت اندونزی از مبتلا شدن یک هزار و ۱۴ نفر دیگر به کرونا و مرگ ۴۳ نفر دیگر خبر داد.
افزایش نگرانیها درباره تداوم روند صعودی ابتلا به ویروس کرونا در روسیه
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، برای سومین هفته پیاپی، شمار روزانه ابتلا به ویروس کرونا در روسیه همچنان سیر صعودی طی کرد.
ستاد عملیاتی مقابله با ویروس کرونا در وزارت بهداشت روسیه با ابراز نگرانی از ادامه این روند اعلام کرد: در شبانه روز گذشته ۸ هزار و ۷۰۶ نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند و تعداد کل مبتلایان به ۵۲۰ هزار و ۱۲۹ نفر رسید.
در همین مدت ۱۱۴ نفر بر اثر عوارض کووید-۱۹ جان باختند و مجموع جان باختگان به ۶ هزار و ۸۲۹ نفر رسید.
تاکنون ۲۷۴ هزار و ۶۴۱ نفر با بهبودی کامل از مراکز درمانی و بیمارستانها ترخیص شده اند.
مبتلا شدن ۸ هزار و ۷۰۶ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته
به گزارش خبرگزاری رویترز، روسیه از مبتلا شدن ۸ هزار و ۷۰۶ نفر دیگر به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در این کشور خبر داد. یک روز قبل نیز مبتلا شدن ۸ هزار و ۹۸۷ نفر جدید به کرونا ثبت شده بود.
با ثبت ۳۴۷ مورد جدید شمار مبتلایان به ۴۰ هزار و ۱۹۷ نفر رسید
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت بهداشت سنگاپور از مبتلا شدن ۳۴۷ مورد جدید به ویروس کرونا در این کشور خبر داد و شمار مبتلایان به ۴۰ هزار و ۱۹۷ نفر رسید.
هشدار فائوچی درباره تشدید شیوع کرونا
کارشناس اصلی بیماریهای عفونی آمریکا جمعه هشدار داد افزایش بستری شدن بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در برخی ایالتهای این کشور مشاهده شده است و در صورتی که برنامه قابل توجهی برای پیگیری آلودگیها اجرا نشود، میتواند غیر قابل کنترل شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز، آنتونی فائوچی در گفتگو با شبکه سی ان ان گفت در حالی که تدابیر قرنطینه تسهیل شده و فعالیتهای اقتصادی از سر گرفته شده است، افزایش موارد جدید آلودگی در آمریکا اجتناب ناپذیر است. اما زمانی که شاهد افزایش بستری شدن هستیم این نشانه قطعی است که در شرایطی هستیم که اوضاع در مسیر نامطلوب پیش میرود.
طبق آمار رسمی ویروس کرونا تا کنون جان بیش از ۱۱۴ هزار نفر را در آمریکا گرفته است. بسیاری از ایالتهای آمریکا مانند تگزاس و کارولینای شمالی با افزایش دوباره شمار بیماران جدید در بیمارستانها رو به رو هستند. با این حال مقامات بهداشتی محلی میگویند این دو ایالت از جمله ایالتهایی هستند که کمترین نرخ مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را در آمریکا دارند.
فائوچی گفت شاید ما باید روند لغو قرنطینه را اندکی کند کنیم. این بازتاب اظهارات نمایندگان مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای آمریکاست که جمعه اعلام کردند ادامه پایبندی به فاصله گذاری اجتماعی اجتناب ناپذیر است و این امکان وجود دارد که بار دیگر تدابیر سختگیرانهای در کشور اتخاذ شود. یکی از کارشناسان موسسه بهداشت هاروارد این هفته گفت نگران است آمار مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ تا ماه سپتامبر به بیش از ۲۰۰ هزار نفر برسد.
هشدار مقامات آمریکایی درباره برگزاری تجمعهای گسترده
نشریه پولیتیکو نوشت یک روز پس از آنکه کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد نخستین همایش پس از قرنطینهها به سبب شیوع ویروس کرونا را برگزار میکند، مرکز پیشگیری از بیماریهای آمریکا روز جمعه هشدار داد برگزاری تجمعهای گسترده در مکانهای محدود، بزرگترین تهدید برای گسترش ویروس کرونا به شمار میرود.
پایگاه اینترنتی نشریه آمریکایی پولیتیکو افزود جی باتلر معاون مدیر بخش بیماریهای مسری در مرکز پیشگیری از بیماریهای آمریکا گفت هدف از این توصیه، تایید یا تایید نکردن مراسم مشخصی نیست بلکه این توصیه برای هر نوع رویدادی که ممکن است اتفاق بیفتد مطرح میشود.
با وجود این، این هشدار ممکن است به طور مستقیم شامل رویدادهای انتخاباتی ترامپ و نیز برخی از اعتراضهایی شود که از زمان مرگ جورج فلوید در ماه گذشته بدست پیلس شهر مینیاپولیس در سراسر کشور روی داد.
رویدادهایی که بر اساس اعلام مرکز پیشگیری از شیوع ویروس کرونا "مهمترین خطر" محسوب میشوند عبارتند از: "تجمعهای فردی بزرگ که در آنها، فاصله گرفتن افراد از یکدیگر دست کم به اندازه شش فوت دشوار است و شرکت کنندگان از خارج از منطقه محلی سفر کنند. "
چند صد نفر در میزگردی که ترامپ روز پنجشنبه در دالاس در خصوص نژاد و پلیس برگزار کرد شرکت کردند. این همایش در حالی برگزار شد که شرکت کنندگان، فاصله گذاری اجتماعی را چندان خوب رعایت نکرده بودند و افراد معدودی، ماسک بر صورت داشتند.
این توصیه مرکز پیشگیری از بیماری ها، روز جمعه در نخستین جلسه توجیهی این مرکز از ماه مارس و چند روز پس از آن برگزار شد که ستاد انتخاباتی ترامپ، اطلاعات ثبت نام برای یک گردهمایی در نوزدهم ژوئیه در شهر تولسای ایالت اوکلاهما را اعلام کرد. ستاد انتخاباتی ترامپ همچنین مسئولیت را از خود سلب کرد که اگر شرکت کنندگان به ویروس کرونا مبتلاء شوند، این ستاد در این خصوص مسئولیتی ندارد.
آنتونی فائوسی پزشک ارشد بیماریهای عفونی دولت فدرال نیز در ساعات بعدی روز جمعه هشدارهای مرکز کنترل بیماریهای آمریکا را تکرار کرد. وی به شبکه تلویزیونیای بی سی نیوز گفت:" هر نوع از تجمع جمعی خواه همایش انتخاباتی و خواه یک اعتراض باشد, "خطرناک" است و افراد باید ماسک بزنند. "
فائوسی گفت:"بهترین راه جلوگیری از ابتلا به کرونا یا انتقال آن، خودداری از حضور در مکانهای شلوغ، زدن ماسک هر زمان که بیرون هستید و اگر بتوانید هر دو کار را انجام دهید، از اجتماع مردم خودداری کنید و ماسک بزنید. "
باتلر و رابرت ردفیلد مدیر مرکز پیشگیری از بیماریها همچنین روز جمعه اذعان کردند تعداد موارد ابتلاء به کرونا در چند ایالت در سراسر کشور افزایش یافته است. در عین حال، آنها نگفتند در حالی که فعالیتهای اقتصادی بازگشایی شده اند، آیا دستورالعملهای فاصله گذاری اجتماعی خیلی زودهنگام کاهش یافته اند.
باتلر گفت در برخی موارد، این افزایش ابتلاء به کرونا ناشی از افزایش ظرفیت آزمایش افراد است. با این حال، مقامات، از جمله ردفیلد قبلاً هشدار داده بودند تجمعها و اعتراضهای گستردهای که هفته گذشته روی دادند، احتمالاً به انتقال بیشتر ویروس کرونا منجر میشوند.
ثبت ۱۱ مورد جدید آلودگی طی ۲۴ ساعت در چین
کمیسیون ملی بهداشت چین شنبه از ۱۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در سرزمین چین طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد. به این ترتیب شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در این کشور به ۸۳ هزار و ۷۵ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری رویترز از شانگهای، کمیسیون در گزارش روزانه خود اعلام کرد پنج نفر از بیماران جدید مسافرانی هستند که از خارج از چین وارد این کشور شده است. طبق این گزارش طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ مورد مرگ و میر جدید ناشی از این بیماری ثبت نشده است. ویروس کرونا در چین جان ۴ هزار و ۶۳۴ نفر را گرفت.
ابتلای بیش از ۱۳۲ هزار نفر از مردم پاکستان به ویروس کرونا
تعداد کل مبتلایان در پاکستان با ابتلای ۶۴۷۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۳۲۴۰۵ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد: همچنین با فوت ۸۸ نفر دیگر تعداد کل فوتیها در این کشور به ۲۵۵۱ نفر افزایش یافت.
وضعیت ۲۳۳۷ نفر از مبتلایان وخیم اعلام شده است و ۵۰۰۵۶ نفر از مبتلایان تاکنون بهبود یافته اند.
آمار وضعیت افراد مبتلا به کرونا در برخی کشورهای جهان
شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید شمار بهبودیافتگان کرونا به حدود چهار میلیون نفر رسید
یک پنجم از بیماران کرونایی در انگلیس در بیمارستان مبتلا شده اند
روزنامه انگلیسی دیلی میل به نقل از اسناد دانشمندان دولتی نوشت حدود یک پنجم از افراد مبتلا به کرونا در این کشور، در بیمارستانها به این بیماری دچار شده اند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در این گزارش آمده است تصور میشد انتقال کرونا در بیمارستانها در زمان اوج شیوع ویروس این بیماری تا ۲۲ درصد از بیماران بستری شده را شامل شود و ۱۱ درصد از موارد فوت نیز مربوط به آنها باشد.
قرنطینه شدن مناطقی از پکن درپی ثبت موارد جدید
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پکن، در پی مبتلا شدن موارد جدید به ویروس کرونا در پکن بخشهایی از این شهر قرنطینه شد.
تا چهارم ژوئیه ۱۳۰ هزار نفر بر اثر کرونا جان خود را از دست میدهند
به گزارش سی ان ان، سی دی سی (مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا) در پیش بینی ترسناک اعلام کرد تا چهارم ژوئیه ۱۳۰ هزار نفر در آمریکا جان خود را بر اثر کرونا از دست میدهند. ایالتهای آمریکا تصمیم دارند فعالیتهای خود را از سر بگیرند و این موضوع نگرانیهای زیادی را برانگیخته است.
تلفات ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در هند به ۸۸۸۴ نفر رسید
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در هند به سیصد و هشت هزار و نهصد و نود و سه (۳۰۸۹۹۳) نفر رسید.
یکصد و پنجاه و چهار هزار و سیصد و سی (۱۵۴۳۳۰) نفر از بیمارستان مرخص شده اند.
دکتر فائوچی پیش بینی کرد آمریکا تا پایان امسال واکسن کرونا را می سازد
به گزارش سی ان ان، دکتر آنتونی فائوچی در گفتگو با سی ان ان گفت خوش بین است که آمریکا تا پایان امسال واکسن کرونا را میسازد.
تا کنون دست کم ۱۹ ایالت آمریکا افزایش موارد ابتلا به کرونا را گزارش کرده اند.
شمار مبتلایان به ۱۸۶ هزارو ۲۲ نفر و شمار تلفات به ۸ هزارو ۷۸۱ نفر رسید
به گزارش خبرگزاری رویترز، موسسه روبرت کخ آلمان اعلام کرد شمار مبتلایان به این کشور با احتساب ۳۴۸ مورد مبتلای جدید به ۱۸۶ هزارو ۲۲ نفر رسید و شمار تلفات با احتساب ۱۸ نفر دیگر به ۸ هزارو ۷۸۱ نفر رسید.
تمدید وضعیت هشدار در ونزوئلا برای ۳۰ روز دیگر
دولت ونزوئلا روز جمعه وضعیت هشدار را که روز ۱۳ مارس برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اعلام کرده بود برای یک ماه دیگر تمدید کرد و بدین ترتیب ابزار قانونی برای تمدید تدابیر قرنطینه توسط مقامات فراهم شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از کاراکاس به نقل از دستور العمل ریاست جمهوری ونزوئلا که در روزنامه رسمی این کشور منتشر شده است، وضعیت هشدار به دلایل شرایط حاضر که سلامت عمومی و امنیت شهروندان را به خطر میاندزاد برای ۳۰ روز دیگر تمدید میشود.
با این تصمیم میتوان تهدیدهای مرتبط یا ویروس کرونا را کاهش داد.
این سومین بار است که وضعیت هشدار در ونزوئلا تمدید میشود. کاراکاس از روز ۱ ژوئن اقدام به کاهش محدویتها نموده است.
وضعیت هشدار اختیارات ویژهای به نیکولاس مادورو، رییس جمهور، میدهد. این وضعیت به رییس جمهور اجازه داد که روز ۱۷ مارس، برای ۳۰ میلیون شهروند ونزوئلایی قرنطینه اجباری اعلام نماید.
بر اساس آمار رسمی، تا کنون ۲۸۱۴ نفر در ونزوئلا به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این میان ۲۳ بیمار نیز فوت کرده اند.
جان باختن ۸۳۹ فرد دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا به علت کرونا
دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا از جان باختن ۸۳۹ فرد دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا، به علت آلودگی به ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، دانشگاه جانز هاپکینز با اشاره به این که طی بیست و چهار ساعت گذشته ۸۳۹ فرد دیگر به علت آلودگی به ویروس کرونا در آمریکا جان باختند، اعلام کرد تعداد جان باختگان ناشی از این ویروس مرگبار در آمریکا به عدد ۱۱۴ هزار و ۶۱۳ نفر رسید.
رنگین پوستان، قربانیان اصلی موج دوم کرونای آمریکا هستند
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، دکتر ریچارد بِسِر سرپرست سابق مرکز کنترل بیماریها در آمریکا در گفتگو با این شبکه گفت: وقتی از بیماریهای همه گیر سخن گفته میشود باید توجه داشت که این بیماریها به مناطق مختلف جهان میرسد، اما سرعت شیوع آن در کشورها و مناطق مختلف، متفاوت است. از اینرو، در ایالتهایی در داخل آمریکا میبینیم که شمار موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ به صورت قابل توجهی کاهش یافته است.
این وضعیت در ایالتهایی است که سیاست بازگشایی فعالیتها و کسب و کارهای مردم با تاکید بر ملاحظات سلامت عمومی و طی شدن این افراد به صورت بسیار کند و آهسته بوده است. این کار، خوب بوده است و باید هم همینطور باشد. آنچه مرا به شدت نگران میکند وضع ایالتهایی است که موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در حال افزایش است. در این ایالتها باید بر رعایت تدابیری تاکید مجدد شود که مسئولان و کارشناسان بهداشتی و درمانی تاکید کرده اند. مواردی از قبیل پوشیدن ماسک، شست و شوی دستها و فاصله گذاری اجتماعی از جمله این اقدامات برای کاستن خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ است. بزرگترین نگرانی بنده درباره وضعیت گروههایی است که بیشترین ضربه را از این بیماری خورده اند. منظورم سیاهپوستان و لاتین تبارها و سرخ پوستان و افراد کم درآمد امریکایی است. با بازگشایی فعالیتهای اقتصادی، گروههایی از جامعه که به شدت به کار و فعالیت اقتصادی نیاز دارند، وارد جامعه میشوند و اگر تدابیری برای محافظت از جانها آنها رعایت نشود، بیشترین و بالاترین آمار مرگ و میر را در میان این گروهها شاهد خواهیم بود و بیشترین تاثیرگذاری این بیماری بر این گروهها خواهیم بود. با این اوصاف، نه تنها از نظر احیای اقتصادی، به جلو گامی برنخواهیم داشت بلکه به نقطهای بازخواهیم گشت که قبلا بودیم.