مدیرکل محیط زیست مازندران: تنها ۱۵ درصد از فاضلاب شهری استان تصفیه می شود، در حالی که میانگین کشوری بیش از ۵۰ درصد است.
حسینعلی ابراهیمی کارنامی در آیین بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب مرکز خرید آرامش رامسر با بیان اینکه رامسر خاستگاه کنوانسیون بین المللی تالابها است و نخستین مجمع بین المللی حفاظت از محیط زیست دنیا در این شهر برگزار شده است افزود: تنها ۱۵ درصد فاضلاب خانگی استان مازندران تصفیه میشود این درحالیست که میانگین کشوری بیشتر از ۵۰ درصد است و ۴ برابر نسبت به سطح کشور عقب هستیم.
مدیرکل محیط زیست مازندران با بیان اینکه رامسر زخم خورده کوه خواری و دریاخواری است گفت: این زخمها نشان از بی منطقی در گذشته است.
ابراهیمی با انتقاد جدی از تصمیمات غلط گذشته و نبود اراده در مدیریت شهری خاطرنشان کرد: چرا نباید کسانی که در گذشته تصمیمات غلطی گرفته اند و باعث مشکلات فعلی شده اند پاسخگو باشند؟
او با اشاره به اینکه در نقاط مختلف استان مازندران فاضلاب بدون تصفیه به دریا می رود که بخش اعظم آن دولتی و برای نهادهای مختلف است افزود: با جدیت به حوزه فاضلاب ورود کردیم و در این بین از تهران و جاهای دیگر تماس می گیرند که شکایتها را پس بگیریم، اما ما مدافع مردمیم و پا پس نمی کشیم.
بیشتر بخوانید: بهره برداری تصفیه خانه فاضلاب مجتمع معلمان بابلسر
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت: برجها و ساختمانهای نامتعارف در سطح استان بخصوص سواحل و جنگل ساخته شده و در طراحی شهری نیز موضوع اقلیم توجه نشده است.
ابراهیمی کارنامی با بیان اینکه مردم بومی ما دیگر در خانه هایشان نیز آرامش ندارند افزود: ما نمی گوییم کسی ساختمان نسازد، اما انتظار ما تبعیت از الگوی بومی منطقه است.
او در پایان با تقدیر از جدیت فرماندار رامسر در حوزه محیط زیست گفت: بهره برداری از پروژههای زیست محیطی رامسر نشان از اراده مسئولان دارد.