رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: بیش از ده درصد جامعه به اختلالات خواب مبتلا هستند.
وی افزود: اختلالات خواب در خانمها، افرادی که شیفت کاری شب دارند، افراد بالای ۶۵ سال و کسانی که بهداشت خواب را رعایت نمیکنند بیشتر است.
صادق نیت با اشاره به بروز اختلالات خواب در بیماران عصبی و افرادی که اختلالات تنفسی دارند نیز گفت: داروها نیز در برخی موارد میتوانند موجب بی خوابی شوند.
فوق تخصص اختلالات خواب گفت: خروپف مهمترین علت و نشانه اختلال خواب است و حکایت از وقفه تنفسی در خواب دارد که در مردان بیشتر دیده میشود.
وی با بیان اینکه خروپف از آنجایی اهمیت بیشتر مییابد که میتواند در صورت درمان نشدن به خفگی در خواب نیز منجر شود افزود: افرادی که خروپف میکنند ممکن است نفس شان یک الی دو دقیقه قطع شود و این میتواند تهدید حیاتی به حساب آید.
رئیس بیمارستان امام خمینی با بیان اینکه کسانیکه خروپف و فشار خون و یا دیابت دارند باید بدانند این بیماریها میتواند ناشی از خروپف شبانه باشد و درمان آنها را طولانی کند.
صادق نیت با بیان اینکه افرادی که اختلال خواب دارند حتما به کلینیکهای خواب مراجعه کنند ادامه داد: عدم تمرکز و یادگیری به ویژه در دانش آموزان، تحریک پذیری، فراموشی، تنشهای رفتاری و سکته قلبی و مغزی از عوارض درمان نکردن اختلالات خواب است.