معترض آمريکايي: به پلیسی نیاز داریم تا از ما محافظت کند و در خدمت ما باشد نه اینکه در خدمت خودشان باشند
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما؛ معترضان آمریکایی برای ادای احترام به جورج فلوید و در اعتراض به نژادپرستی، وحشیگری و خشونت پلیس روبروی ساختمان شهرداری شهر سان فرانسیسکو زانو زدند.
معترضان روز سه شنبه برای احترام به فلوید زانو زدند و نوشته هایی را بالای سر بردند با این مضمون که «جان سیاهپوستان ارزش دارد» و «سکوت سفیدپوستان برابر با خشونت است».
یکی از معترضان به نام آدیسون به جنبشی اشاره کرد که برای بودجه زدایی و برچیده شدن اداره های پلیس در آمریکا به راه افتاده و گفت «فکر می کنم نیاز داریم تامین بودجه ی پلیس را متوقف کنیم اما پس از برچیده شدن نیروی پلیس باید از تبدیل شدن کشور به حکومتی نظامی جلوگیری کنیم.
وي گفت به پلیسی نیاز داریم تا از ما محافظت کند و در خدمت ما باشد نه اینکه در خدمت خودشان باشند و از هرگونه پاسخ گویی در زمینه رفتار و عملکردشان شانه خانه کنند. باید از نیروهای پلیس حساب بکشیم.»
جورج فلوید روز سه شنبه در منطقه ی پییرلند در حومه ی هیوستن در کنار مادر فقیدش آرام گرفت. او که سیاهپوستی 46 ساله بود روز 25 ماه مه هنگام بازداشت به دست پلیس مینیاپولیس کشته شد. افسر پلیس، درک چاوین نزدیک به 9 دقیقه با زانو روی گردن فلوید نشسته بود و به فریادهای او که می گفت «نمی توانم نفس بکشم» هیچ توجهی نکرد.
قتل فلوید جرقه ای بود تا آتش اعتراض های سراسری را در آمریکا و در سرتاسر دنیا شعله ور کند و برای دومین هفته ی پیاپی هم ادامه داشته باشد.
یکی از معترضان گفت «فکر می کنم مبارزه ی سیاهپوستان در آمریکا بالاخره پس از سال های طولانی به اوج خود رسیده است. نمی دانم چه چیزی در جورج فلوید وجود داشت که سبب شد اعتراض ها به نقطه ی اوج برسند اما خوشحالم که در نهایت این اتفاق افتاد. من در محله ای بدنیا آمدم که سیاهپوست نشین بود و بومی سان فرانسیسکو هستم. درد و رنج سیاهپوستان در سان فرانسیسکو برایم تازگی ندارد و فکر می کنم خیلی شگفت انگیز است که تنها سیاهپوستان نیستد که دارند حقوق شان را مطالبه می کنند بلکه همه ی مردم به خیابان ها آمده اند.»
معترض دیگری گفت «افرادی که دارند از عبارت بودجه زدایی و برچیدن نیروی پلیس سخن می گویند منظورشان این نیست که ما به اداره پلیس نیاز نداریم؛ البته که نیاز داریم. باید بتوانیم با شخصی تماس بگیریم و مشکلات را حل و فصل کنیم. اما وضعی که هم اکنون پلیس دارد مانند این است که اصلا پلیسی وجود ندارد. باید نیروهای فاسد را اخراج کرده و افرادی را به کار بگیریم که واقعا می خواهند تفاوت ایجاد کنند. نه اینکه بیایند قدرت و سلطه ی خود را به رخ مردم بکشند.»