به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ سیر وبرداشت آن این روز ها قصه ای است که از زبان کشاورز و مسئولان و خریدار و سرمایه گذار به روایتی شنیده می شود .
امسال 2هزار بهره بردار طارمی از هزارو 400هکتار مزارع طارم سیربرداشت می شود که این آمار نسبت به سال قبل 400 هکتار کاهش یافته است .
مشکلات فروش شامل بازار و قیمت سال گذشته علت کاهش تولید این محصول است .
علی رغم کاهش تولید بهره برداران همچنان منتظر خریدار هستند .
30 درصد محصول سیر کشور در طارم تولید می شود وبیش از نیمی از تولیدات به کشورهای روسیه و عراق و استانهایی نظیر گیلان و مازندران ، تهران ، همدان ، کردستان و قزوین صادر می شود.
محمدی ، کارشناس زراعت جهاد کشاورزی شهرستان طارم می گوید: به طور متوسط درهرواحد از سطح 40 تن سیربرداشت می شود.
سیر محلی طارم، سیر صورتی، سیر قرمز، سیر سفید و رقم آذر شهر ارقام سیر کشت شده هستند .