پخش زنده
امروز: -
یکپارچه نبودن مزارع سیرطارم استان زنجان دلیل اصلی کشت سنتی در این منطقه است .
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما زنجان؛ کارشناس تولید جهاد کشاورزی استان گفت: طارم زنجان حدود 40 درصد سیر کشور را تامین می کند اما یکی از موانع به کارگیری ماشین آلات دراین منطقه کشت سیر درمزارع کوچک است .
یارمحمدی افزود: مکانیزه کردن مزارع کوچککه ازیکپارچکی برخوردارنیستند از نظر اقتصادی به صرفه نیست است به طوری که برای کاشت و برداشت سیر نیروی انسانی زیادی نیاز است .
مدیر جهادکشاورزی شهرستان طارم گفت: هم اکنون سیرکاران طارمی درمراحل پایانیبرداشت این محصول هستند وقراراست حدود 84 هزار تن سیرتولید کنند .
اسکندری گفت: درسال زراعی جدید 2هزارو200 کشاورز شهرستان طارم به کاشت سیر پرداختند
درهرهکتار ازمزارع سیر 40 تن محصول برداشت می شود وهرهکتار به طور میانگین 45 میلیون تومان عائد سیرکار منطقه می کند .
وی درمورد فراوری سیرهم افزود:30 درصد محصول تبدیل به سیر ترشی درواحدهای صنعتی وکارگاه های تبدیلی می شود و10 درصد هم به صورت پودر سیر به بازارعرضه صورت می گیرد
پیش بینی می شود امسال بین هزار و 500 تا دو هزار تن سیر به کشورهای منطقه صادرشود.