مصرف شیر، تضمینی برای سلامتی
شیر، مادهای با ارزش غذایی بالاست که در آذربایجان شرقی، طبق استانداردهای روز دنیا، تولید و عرضه میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،با این وجود سرانه مصرف مردم استان از این ماده با ارزش، کمتر از استانداردهای جهانی است و برای ارتقای سلامت باید مصرف این ماده غذایی مفید را افزایش داد.
آذربایجان شرقی با داشتن ۸۵ واحد تولید شیر و صنایع تبدیلی فراورده های لبنی، یکی از قطب های تولید این محصولات در کشور به شمار می رود.
به گفته رئیس سازمان جهادکشاورزی استان میزان تولید شیر در سال گذشته نسبت به سال ۹۷ بیش از ۱۰۰ تن افزایش یافته است.
فتحی افزود: سال گذشته ۵۵۸ هزار و ۹۰۰ تن شیر در آذربایجان تولید شد.
وی میانگین روزانه تولید شیر در دامهای اصیل استان را حدود ۳۶ کیلوگرم در روز اعلام کرد.