بیش از 40 درصد محصولات کشاورزی استان قم به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی شده امسال صد هزار تن جو از مزارع استان برداشت شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم، بیش از 40 درصد محصولات کشاورزی استان قم به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی شده امسال صد هزار تن جو از مزارع استان برداشت شود.
گیاه جو دامنه سازگاری وسیعی دارد و در مناطق خشک و نیمه خشک، جو از بقیه غلات، محصول قابل قبولتری تولید میکند.
زراعت جو بیشتر برای تولید دانه، جهت تغذیه دام و صنایع تخمیری میباشد و در بعضی از کشورهای آفریقایی در برنامه تغذیه ای انسان نیز دیده میشود.
در ایران، جو دومین غله بعد از گندم است که تقریبا از نظر تولیدی در رده چهاردهم دنیا قرار دارد. 40درصد محصول کشاورزی استان قم با توجه به قرار گرفتن در منطقه کویری جو است.