مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۲۴ میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه تاسیسات گردشگری اختصاص یافته است.
وی افزود: در همین زمینه امسال ۱۵ میلیارد ریال تسهیلات از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و ۹ میلیارد ریال از اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ به بخش خصوصی اعطا شده که این روند ادامه خواهد یافت.
مدیرکل میراث فرهنگی بوشهر خاطرنشان کرد: مجتمع گردشگری ساحلی بوشهر و سفره خانه سنتی در شهرستان دشتی دو واحدی هستند که هر کدام با مساحت هزار و ۲۰۰ متر مربع به ظرفیت تاسیسات گردشگری استان اضافه میشوند.
وی ادامه داد: مجتمع گردشگری ساحلی بوشهر با ۲۰ اتاق و ۴۰ تخت ساخته میشود و در مجموع با سفرهخانه شهرستان دشتی بهطور مستقیم ۴۰ فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
ارسطوزاده گفت: امسال۱۲ اقامتگاه بومگردی در شهرستانهای دشتی، دشتستان، دیر و بوشهر برپا میشود.
وی افزود: بیشترین حجم سرمایهگذاری برای راهاندازی و ساخت این طرحها از سوی سرمایهگذاران بخش خصوصی در دست اجراست و بخش اندکی هم از تسهیلات در این زمینه استفاده کردهاند.
رونق تولید و اشتغال با توسعه اقامتگاههای بومگردی
مدیرکل میراث فرهنگی بوشهر بیان کرد: توسعه اقامتگاههای بومگردی به دنبال رویکرد سفرهای ارزان و آشنایی گردشگران با جامعه محلی انجام میشود که این کار ضمن اشتغالزایی در روستاها، با معرفی و فروش صنایع دستی باعث رونق تولید در این مناطق میشود.
وی تاکید کرد: همافزایی گردشگری و بالا بردن ظرفیت تولید در صنایع دستی دو مولفه جدانشدنی برای اشتغالزایی و رونق اقتصاد در جوامع محلی و روستایی هستند که از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری میکند.
ارسطوزاده گفت: هم اکنون موافقت اصولی چهار مجتمع گردشگری، چهار اقامتگاه سنتی، سه هتل، دو سفره خانه، دو اقامتگاه بومگردی و یک هتل آپارتمان در کمیته فنی استان بوشهر صادر شده است.
وی بیان کرد: با بهرهبرداری از این طرحها در سال جاری و سالهای آینده چشمانداز بسیار روشنی از گردشگری در استان بوشهر خواهیم داشت که باعث رونق و شکوفایی این صنعت و اقتصاد گردشگری میشود.